Follow us

Κλέλια Ανδριολάτου | Ο έξυπνος τρόπος που υιοθέτησε την τάση του καλοκαιριού στο βραδινό look της

Πώς να φορέσεις αρμονικά την τάση της σεζόν εάν νιώθεις πως δεν ταιριάζει στο στιλ σου

Κλέλια Ανδριολάτου | Ο έξυπνος τρόπος που υιοθέτησε την τάση του καλοκαιριού στο βραδινό look της Instagram@klelia_andriolatou

Κάθε σεζόν φέρνει μαζί της νέες και φρέσκες προτάσεις και trends όπου ανάλογα με το στιλ και την αισθητική μας επιλέγουμε εάν θα τα εντάξουμε στις εμφανίσεις μας και στα σύνολα που επιλέγουμε. Ομολογουμένως, κάποιες τάσεις είναι πιο δύσκολο να ενταχθούν στο day to day στιλ μας και μπορεί αυτός να είναι ο λόγος που θα τις προσπεράσουμε χωρίς δεύτερη σκέψη ή πολλή προσπάθεια.

Η αλήθεια είναι ότι η κάθε γυναίκα γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι της πηγαίνει και τι πρόκειται να την αναδείξει. Η bold τάση του καλοκαιριού όμως που θέλει τα έντονα χρώματα, και ακόμα πιο ειδικά την απόχρωση του lime, να πρωταγωνιστούν στα σύνολα μας φτιάχνοντας μας τη διάθεση, μπορεί να ενταχθούν σε κάθε είδος στιλ, αρκεί να το εντάξουμε΄στο σύνολο μας με σωστό styling έτσι ώστε να το προσαρμόσουμε εμείς στα μέτρα μας.

Διαβάστε Επίσης

Ένας safe τρόπος για να δημιουργήσεις ένα ενημερωμένο σύνολο εντάσσοντας την lime απόχρωση στο outfit σου είναι να δημιουργήσεις ένα χρωματικά ουδέτερο σύνολο και να προσθέσεις την πινελιά του lime ως λεπτομέρεια στην εμφάνιση σου, φορώντας δηλαδή ένα αξεσουάρ σε αυτή την απόχρωση το οποίο θα "χρωματίσει" το look σου.

Την έμπνευση για ένα πολύ stylish και ενημερωμένο σύνολο μας την έδωσε η Κλέλια Ανδριολάτου. Πιο συγκεκριμένα, η Κλέλια Ανδριολάτου έδωσε το παρών στο Mediterranean Film Festival στη Μάλτα όπου και εντυπωσίασε με το σύνολο της, δίνοντας μας μία fashionable ιδέα. Η πρωταγωνίστρια του Maestro φόρεσε ένα maxi one shoulder φόρεμα με cut out στην περιοχή της κοιλιάς και 3D flower, το οποίο συνδύασε με glam κοσμήματα με κρυστάλλους και ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με clutch σε lime απόχρωση, δίνοντας έτσι μία επίκαιρη color splash νότα στο look της.

Κλέλια Ανδριολάτου

Τσάντα ώμου φλούο, Mango

Τσαντάκι ώμου, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ