Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Φόρεσε το bralette της ως top με τον πιο άνετο και stylish τρόπο

Το καλοκαιρινό look της που θέλουμε να αντιγράψουμε.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Φόρεσε το bralette της ως top με τον πιο άνετο και stylish τρόπο Instagram@ilianapapageorgiou

Το καλοκαίρι ήταν ανέκαθεν η εποχή που ντυνόμαστε ανάλαφρα και αέρινα αφήνοντας περισσότερα σημεία του σώματός μας ακάλυπτα, ενώ προτεραιότητά μας είναι εξίσου το στιλ μας με την άνεση και τη δροσιά που μας προσφέρει το σύνολό μας. Και γι' αυτόν τον λόγο, τα bralettes, είναι τόσο δημοφιλή τη φετινή σεζόν, καθώς συνδυάζουν άνεση, ξεγνοιασιά και φυσικά, στιλ.

Διαβάστε Επίσης

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη bralette που μπορείς να βρεις στην αγορά όπως και υπάρχουν αρκετοί πιθανοί συνδυασμοί με το καθένα από αυτά. Τόσο λόγω της πολυχρηστικότητάς τους όσο και λόγω του ότι είναι μία από τις κυρίαρχες τάσεις της σεζόν, μπορείς να βρεις στα fashion brands, αθλητικά bralettes, με δαντέλα, bustier, balconette κ.ά. σε όποιο χρώμα ταιριάζει καλύτερα στο στιλ και την αισθητική σου.

Πέρα από τα είδη, όπως προαναφέραμε, αρκετοί είναι και οι στιλιστικοί συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις με ένα bralette ως top. Μπορείς να το φορέσεις με ένα σακάκι, ως lingerie με ένα sheer top ή να το αντικαταστήσεις με το crop top σου, όπως έκανε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε βραδινή της έξοδο στο νησί επέλεξε έναν άνετο και stylish τρόπο να φορέσει το bralette της ως top. Συγκεκριμένα, δημιούργησε ένα σύνολο με ένα bustier bralette σε λευκή απόχρωση το οποίο φόρεσε με παντελόνα σε λαδί απόχρωση και άνετα sliders.

Δες την εμφάνισή της

Bustier - Miss White, Yamamay

Σουτιέν Balconette από Bαμβάκι Paris Spring Rib, Tezenis

Τριγωνικό Σουτιέν από Δαντέλα Lara, Intimissimi

Sloggi 24/7, Sloggi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ