Follow us

Οι πιο stylish συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις με ένα tank top

Τα πιο ενημερωμένα και κομψά σύνολα με ένα tank top

Οι πιο stylish συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις με ένα tank top Splash News / Ideal Images

Σε όλες τις γυναίκες αρέσει να ξέρουμε ότι υπάρχουν κάποια fashion items στην γκαρνταρόμπα μας που όποια και εάν είναι η περίσταση θα μπορούμε να στραφούμε σε αυτά και να γνωρίζουμε ότι θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες. Αυτά είναι τα κομμάτια τα οποία είναι ναι μεν ουδέτερα στο σύνολο μας, απολύτως απαραίτητα από την άλλη. Τρανό παράδειγμα μπορούν να θεωρηθούν τα tank tops.

Τα tank tops, έχουν αυτή την ιδιότητα να μπορούν να λειτουργούν ως πασπαρτού αλλά ταυτόχρονα να υποστηρίζουν απόλυτα ένα look μας. Είναι αυτά οποία θα στραφούμε όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα basic ή neutral σύνολο, ενώ σε εκείνα θα στραφούμε και για να συνδυάσουμε τα bold ή statement κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας με κάτι περισσότερο "ήπιο" έτσι ώστε να γίνει αρμονικό το σύνολο μας.

Οι τρόποι που μπορείς να φορέσεις το tank top σου και να πετύχεις ένα stylish αποτέλεσμα είναι ποικίλοι, αυτός που θα διαλέξεις εξαρτάται από το στιλ και την αισθητική σου.

Παρακάτω ανακαλύψαμε τους πιο ενημερωμένους και επίκαιρους συνδυασμούς για να φορέσεις το tank top σου φέτος το καλοκαίρι.

Με ένα stylish twin set.


Με μία high volume φούστα


Δημιούργησε ένα κομψό και μίνιμαλ μονοχρωματικό σύνολο.


Τι πιο καλοκαιρινό από να το συνδυάσεις με ένα σορτς;


Με ένα ψηλόμεσο σορτς ή φούστα για μία day to night εμφάνιση.


Με μία αέρινη παντελόνα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ