Follow us

Τα Hero Pieces του καλοκαιριού

Τα κομμάτια που θα φορέσεις φέτος το καλοκαίρι στην πόλη και στις διακοπές.

MissBloom TEAM
Courtesy of LOLA

Οι γυναίκες που αγαπάμε τη μόδα φροντίζουμε για κάθε εποχή να έχουμε τα απαραίτητα staples που γνωρίζουμε ότι ταιριάζουν απόλυτα στο στιλ και την αισθητική μας. Κάθε μας εμφάνιση είναι μοναδική, επομένως, είναι σημαντικό το σύνολο μας να είναι προσεγμένο και επίκαιρο. Οι γυναίκες που έχουν ως προτεραιότητα την προσεγμένη και κομψή εμφάνιση, επιθυμούν υφάσματα ανάλαφρα και ποιοτικά όπως, επίσης, σχέδια και γραμμές που κινούνται σε minimal αισθητικές.

Το ελληνικό brand LOLA συνδυάζει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και απευθύνεται σε γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και την εξαιρετική ποιότητα. Στην καλοκαιρινή συλλογή της LOLA βρήκαμε τα κομμάτια με τα οποία θα απογειώσεις το θερινό σου στιλ και τις καθημερινές σου εμφανίσεις καθ ' όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου όπως και στις διακοπές σου.

Οι must επιλογές από τη συλλογή LOLA για το καλοκαίρι

Από την καλοκαιρινή συλλογή της LOLA ξεχωρίσαμε το φόρεμα tunik με panel prints, το οποίο είναι ιδανικό για εσένα είτε το στιλ σου είναι minimal και επιθυμείς την προσθήκη ενός κομψού print στην γκαρνταρόμπα σου είτε προτιμάς τις πιο statement εμφανίσεις. Το φόρεμα – tunik σε αποχρώσεις της terracota, λόγω της απλής και ανάλαφρης γραμμής του όπως και λόγω του ενδιαφέροντος print του, μπορείς να το φορέσεις από το πρωινό σου μπάνιο μέχρι το βραδινό σου ποτό. Το επόμενο κομμάτι που ξεχωρίσαμε και μπορεί επίσης να σε συνοδεύσει από το πρωί έως και το βράδυ στις διακοπές σου είναι η λευκή tunik σε crochet cotton ύφασμα, απόλυτα stylish για να τη φορέσεις πάνω από το μαγιό σου και να απολαύσεις το καλοκαίρι με στιλ.

Η καλοκαιρινή περίοδος είναι απόλυτα ταυτισμένη στιλιστικά με τα αγαπημένα μας αέρινα φορέματα και το brand LOLA διαθέτει φορέματα δροσερά σε όλα τα μήκη, φτιαγμένα από ανάλαφρα υφάσματα από φυσικές ίνες σε πολλές και ενδιαφέρουσες αποχρώσεις. Τα επόμενα φορέματα που δεν μπορούσαμε να μην προσθέσουμε στη λίστα με τα must haves, είναι και τα δύο στην χρωματική παλέτα της terracota, μία απόχρωση που κολακεύει απόλυτα τη μαυρισμένη επιδερμίδα.

Το midi cotton panel dress έχει θηλυκό ντεκολτέ και ανάλαφρη φούστα, ενώ τα χρώματα και το σχέδιο του print είναι μοναδικά, ένα κομμάτι που θα χαρείς εξίσου στην πόλη όπως και στις καλοκαιρινές σου αποδράσεις. Το επόμενο φόρεμα είναι το midi V neck shirt dress σε κεντημένο cotton και blush απόχρωση. Η φούστα του φορέματος είναι σε γραμμή Α, ενώ ξεχωρίζουν οι μικρές πιέτες και τα κομψά μανίκια. Τις πρωινές ώρες στην πόλη μπορείς να το συνδυάσεις με flat σανδάλια ή πέδιλα, ενώ για τις βραδινές σου εμφανίσεις προτίμησε το με ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες ή ένα ζευγάρι mules ή slingback γόβες.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το minimal chic oversized πουκάμισο σε λευκό χρώμα φτιαγμένο από λαμπερή λευκή ποπλίνα, ένα πουκάμισο που δεν πρέπει να λείπει από καμία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα. Μπορείς να το φορέσεις τόσο με τα denim σορτς και τα φαρδιά παντελόνια σου, όσο και μόνο του πάνω από το μαγιό σου, προσθέτοντας και μία ζώνη για να τονίσεις τη μέση του. Για τις άνετες εμφανίσεις σου στην πόλη, αλλά και στο νησί, ξεχωρίσαμε επίσης το λινό cropped παντελόνι σε terracota απόχρωση το οποίο συνδυάζεται υπέροχα τόσο με το top cutout σε Rayon Linen Blend όπως και με το top με πλούσιες πτυχώσεις και θηλυκή γραμμή, και τα δύο στην ίδια terracota απόχρωση, δημιουργώντας έτσι δύο διαφορετικά monochromatic looks στο χρώμα της terracota.

Extra Info

Στα καταστήματα LOLA θα βρεις τα κομμάτια που σου προτείναμε και ακόμα περισσότερα fashion items για να δημιουργήσεις την απόλυτη καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα με εκπτώσεις έως 40% από τις 10/07!

Τα Hero Pieces του καλοκαιριού

Τοπ με Πτυχώσεις σε Voile


Βρες το εδώ

Courtesy of LOLA

Φόρεμα Τυνίκ με Panel Print


Βρες το εδώ

Courtesy of LOLA

Τοπ Cut Out σε Rayon Linen Blend/
Παντελόνι Cropped σε Rayon Linen Blend

Βρες το top εδώ

Βρες το παντελόνι εδώ

Courtesy of LOLA

Πουκάμισο Oversized σε Cotton Blend


Βρες το εδώ

Courtesy of LOLA

Φόρεμα Ve Neck σε Κεντημένο Cotton


Βρες το εδώ

Courtesy of LOLA

Φόρεμα Midi με Panel Print


Βρες το εδώ

Courtesy of LOLA

Τυνίκ σε Crochet Cotton


Βρες το εδώ

Βρείτε τη συλλογή LOLA στα ομώνυμα καταστήματα, στο Attica CityLink στην Αθήνα, στο Attica Cosmos στη Θεσσαλονίκη και στο lola.gr.

Facebook: @lolafashion.athens

Instagram: @lola_official_gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr