Follow us

Υβόννη Μπόσνιακ | Ο αλάνθαστος τρόπος που φόρεσε μία λευκή παντελόνα στο νησί

Το minimal look που θέλουμε σίγουρα να αντιγράψουμε

Υβόννη Μπόσνιακ | Ο αψεγάδιαστος τρόπος που φόρεσε μία λευκή παντελόνα στο νησί Instagram@yvonini

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που θέλουμε να ακτινοβολούμε, και αυτά που φοράμε να αντικατοπτρίζουν τη φωτεινή και πολύχρωμη πλευρά της εποχής. Το συνηθέστερο χρώμα που επιλέγουμε για τα looks της θερινής σεζόν είναι το λευκό το οποίο είναι πλέον ταυτισμένο με το καλοκαίρι και τις ανέμελες στιγμές του. Η δροσιά που μπορεί να μας προσφέρει ένα λευκό item, το effortless καλοκαιρινό vibe όπως και η υπέροχη αντίθεση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα, είναι κάποιοι από τους λόγους όπου το λευκό χρώμα παραμένει διαχρονικά μία από τις πιο αγαπημένες go to καλοκαιρινές επιλογές μας.

Το λευκό χρώμα ταιριάζει σε όλα τα fashion items της γκαρνταρόμπας καθώς όποιο κομμάτι και εάν είναι λευκό συνδυάζεται με ευκολία και επιτυχία με οποιοδήποτε χρώμα της χρωματικής παλέτας αποφασίσουμε να το σετάρουμε. Μπορούμε να επιλέξουμε να φορέσουμε ένα φόρεμα σε λευκή απόχρωση, ένα top, ένα σορτς ή μία φούστα ή μία παντελόνα, κάθε ένα από αυτά τα κομμάτια μπορούν να εναρμονιστούν πλήρως με όλα τα χρώματα που θα θελήσουμε να το συνδυάσουμε.

Έναν από τους πιο κομψούς συνδυασμούς με λευκή παντελόνα είδαμε να έχει δημιουργήσει η Υβόννη Μπόσνιακ σε πρόσφατη εμφάνιση της. Συγκεκριμένα, η Υβόννη Μπόσνιακ, κατά τη διάρκεια των διακοπών της σε νησί, επέλεξε να φορέσει μία λευκή παντελόνα και να την συνδυάσει με μαύρο top, ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες σε μαύρη απόχρωση και μαύρο σακάκι.

Δες την εμφάνιση της

Υβόννη Μπόσνιακ | Ο αλάνθαστος τρόπος που φόρεσε μία λευκή παντελόνα στο νησί

Παρακάτω σου προτείνουμε stylish συνδυασμούς που μπορείς να δημιουργήσεις με μία παντελόνα.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ