Follow us

Ζέτα Μακρυπούλια | Το χρώμα τάση που προτιμά στις καλοκαιρινές εμφανίσεις της

Το χρώμα το οποίο βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στις καλοκαιρινές εμφανίσεις των celebrities προτιμά και η Ζέτα Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια | Το χρώμα τάση που προτιμά στις καλοκαιρινές εμφανίσεις της Instagram@zeta_makripoulia_official

Από την άνοιξη κιόλας έχουμε καταλάβει την κυριαρχία των έντονων χρωμάτων για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2023 όπως και τη διάθεση για bold και statement σύνολα αλλά και την αναβάθμιση των minimal favourites. Τα έντονα χρώματα συγκεκριμένα, παρατηρούμε να επικρατούν τόσο στα casual όσο και στα περισσότερο επίσημα σύνολα που επιλέγουν οι αγαπημένες μας fashionistas από τις οποίες αντλούμε έμπνευση για πολλά από τις εμφανίσεις μας όπως και για τρόπους για να υιοθετήσουμε μία τάση.

Κάποια από τα προτεινόμενα χρώματα τάσεις είδαμε να προτιμώνται περισσότερο την άνοιξη, αποχρώσεις όπως το έντονο κόκκινο, το cobalt blue, το μωβ όπως και το πορτοκαλί. Για τη θερινή περίοδο τα χρώματα τάσεις της σεζόν που επικράτησαν είναι το έντονο φούξια, κάτι που οφείλεται και στο Barbiecore trend που βρίσκεται στο peak του, όπως και το πράσινο σε διάφορες αποχρώσεις του, με την lime απόχρωση να είναι η πιο fashionable.

Πολλές είναι οι Ελληνίδες celebrities που έχουν δείξει την προτίμηση τους στο ιδιαίτερο και έντονο πράσινο, δοκιμάζοντας να το εντάξουν στις εμφανίσεις τους είτε φορώντας μονοχρωματικά σύνολα με twin pieces ή φορέματα, είτε εντάσσοντας ένα κομμάτι σε πράσινη απόχρωση στο σύνολο τους.

Και τους δύο τρόπους έχει επιλέξει για να φορέσει η Ζέτα Μακρυπούλια την τάση του έντονου πράσινου.

Για την τελευταία εκπομπή "Ρουκ Ζουκ" της χρονιάς, η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα twin set σε έντονη πράσινη απόχρωση το οποίο αποτελούταν από one shoulder top με βολάν και ψηλόμεση midi φούστα σε ανάλαφρη γραμμή επίσης σε έντονη πράσινη απόχρωση.



Σε εμφάνιση της στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά προτίμησε ένα κοστούμι από ανάλαφρο ύφασμα σε lime τόνους.



Για ένα casual look επέλεξε ένα T-shirt σε πράσινη απόχρωση το οποίο συνδύασε με παντελόνι σε cobalt blue απόχρωση.

Κρουαζέ φόρεμα με βολάν, Η&Μ

Μίντι φόρεμα με φαρδιές τιράντες, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ