Follow us

Πώς να φορέσεις τον denim κορσέ σου | Η Βάσια Κωσταρά προτείνει τους δύο πιο safe τρόπους

Ο minimal τρόπος για να φορέσεις την τάση της εποχής

Βάσια Κωσταρά Instagram

Είναι δύσκολο κάποια γυναίκα που παρακολουθεί τον κόσμο της μόδας, να μην έχει παρατηρήσει την έντονη παρουσία του denim υφάσματος σε όλα τα κομμάτια που μπορεί να περιλαμβάνει μία γυναικεία γκαρνταρόμπα όπως και σε πολλά είδη αξεσουάρ. Τα denim on denim looks όπως και τα total denim looks, έχουν επικρατήσει στις κυρίαρχες τάσεις για τη σεζόν άνοιξη / καλοκαίρι 2023 και όσο η τάση εξακολουθεί να είναι επίκαιρη, τόσα περισσότερα inspirational looks παρατηρούμε από τα αγαπημένα fashion it girls, αντλώντας έμπνευση για επίκαιρα και ενδιαφέροντα σύνολα.

Και ενώ το πιο δημοφιλές denim κομμάτι για τη θερινή περίοδο θα λέγαμε πως είναι αναμφίβολα το denim σορτς, όπως και η denim φούστα, κι' άλλα denim κομμάτια εάν συνδυαστούν σωστά μπορούν να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε πολύ ενδιαφέροντα και stylish summer looks, όπως ένας denim κορσές. Ένα denim bustier, μπορούμε να το συνδυάσουμε τόσο με ανάλαφρες ή denim φούστες, με denim παντελόνια όπως και με παντελόνες. Τις δύο πιο safe παντελόνες για να συνδυαστούν με denim κορσέ φόρεσε η Βάσια Κωσταρά, δημιουργώντας έτσι δύο minimal όπως και επίκαιρα looks.

Συγκεκριμένα, η Βάσια Κωσταρά επέλεξε να φορέσει τον denim κορσέ της και να τον συνδυάσει με μία wide leg παντελόνα σε μαύρη απόχρωση. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρα flat πέδιλα, μαύρη ζώνη και μαύρο pouch bag.

Δες την εμφάνιση της


Για ένα ακόμη περισσότερο summer look, η σχεδιάστρια συνδύασε τον denim κορσέ της με λευκό cargo παντελόνι. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με denim τσαντάκι και διακριτικά χρυσά κοσμήματα.

Δες την εμφάνιση της


Ντένιμ τοπ κορσέ, Bershka

Τζιν top μπούστο, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ