Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Το σορτς που δεν αποχωρίζεται στις καλοκαιρινές διακοπές της

Το σορτς που δεν θα αποχωριστείς στο νησί

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Εάν έπρεπε να ξεχωρίσουμε το πιο πολυφορεμένο item των καλοκαιρινών διακοπών μας τότε αναμφίβολα το μαγιό μας θα είχε την πρώτη θέση. Στη συνέχεια όμως με άνεση και ευκολία θα μπορούσαν να ακολουθούν τα αγαπημένα μας σορτς.

Ανάμεσα στα summer essentials των διακοπών είναι αναμφίβολα τα αγαπημένα μας σορτς τα οποία όχι μόνο μας χαρίζουν στιλ και άνεση αλλά και μπορούμε να τα φορέσουμε σε κάθε πιθανή περίσταση. Μπορείς να φορέσεις ένα σορτς στις πρωινές σου βόλτες στα σοκάκια, στο μεσημεριανό σου μετά το μπάνιο σου, στην βραδινή σου έξοδο ή ως beachwear.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αναδείξουμε το μαγιό αλλά και το στιλ μας μέσω του beachwear look μας όπως και να αισθανθούμε όμορφα με το σύνολο μας παρόλο που πρόκειται να το βγάλουμε. Οι επιλογές για ένα stylish και ενημερωμένο beach style είναι ποικίλες για να διαλέξεις ανάλογα με το ποια ταιριάζει καλύτερα στο στιλ και το γούστο σου. Αδιαμφισβήτητα, ένα σορτς είναι μια καλή επιλογή για ένα beach look όποιο και εάν είναι το στιλ σου, και τον καλύτερο τρόπο για να το φορέσουμε αλάνθαστα μας τον υπενθύμισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram όπου ανεβάζει στιγμιότυπα από τις διακοπές της, παρατηρήσαμε την προτίμηση της ως beachwear look ένα ανάλαφρο λευκό σορτς. Το λευκό αέρινο σορτς της συνδύασε με δύο διαφορετικά tops μαγιό το ένα σε γήινη καφέ απόχρωση και το άλλο σε έντονο printed πράσινο μοτίβο.

Δες τα looks της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Το σορτς που δεν αποχωρίζεται στις καλοκαιρινές διακοπές της

Κρεπ σορτς παραλίας, H&M

Σορτς cargo με λινό, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ