Follow us

10 ιδιαίτερα tops από την Zara για να αναβαθμίσεις τα summer looks σου

Τα πιο ξεχωριστά statement tops που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις

10 ιδιαίτερα tops από την Zara για να αναβαθμίσεις τα summer looks σου Splash News / Ideal Images

Σε όλες τις γυναίκες αρέσει να δημιουργούν ιδιαίτερα και ξεχωριστά σύνολα όλες τις εποχές του χρόνου. Το καλοκαίρι όπου τα ρούχα είναι λιγότερα είναι σημαντικό, για να δημιουργήσουμε ενδιαφέροντα και ιδιαίτερα looks, να δίνουμε λίγο περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες από τις οποίες απαρτίζεται το outfit μας. Αυτό σημαίνει ότι εάν επιθυμούμε ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα καλό θα ήταν να δίναμε σημασία τόσο στα κομμάτια από τα οποία αποτελείται το ντύσιμο μας όσο και στο styling των αξεσουάρ που το ολοκληρώνουν.

Όσον αφορά τα one piece looks, είναι περισσότερο εύκολο το να δημιουργήσουμε ολοκληρωμένες εμφανίσεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο και σκέψη. Όταν όμως επιθυμούμε να δημιουργήσουμε ένα top - bottom look τότε όλα τα κομμάτια που απαρτίζουν το outfit μας είναι εξίσου σημαντικά στο τελικό αποτέλεσμα. Για να δημιουργήσεις ένα ιδιαίτερο και stylish two piece σύνολο, ένα ξεχωριστό top θα αναβαθμίσει οποιοδήποτε neutral κομμάτι έχεις επιλέξει να φορέσεις ως bottom.

Μπορείς να φορέσεις ένα statement top με το denim παντελόνι σου, μια mini, midi ή maxi φούστα από denim ή κάποιο ανάλαφρο και αέρινο ύφασμα, με wide leg παντελόνες ή με σορτς. Παρακάτω ανακαλύψαμε τα πιο ιδιαίτερα και stylish tops στην καλοκαιρινή συλλογή της Zara για να αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις σου τόσο στις περιστάσεις της καθημερινότητας σου όσο και στις βραδινές σου εξόδους.

Τοπ στράπλες με κέντημα, Zara

Κοντό εμπριμέ τοπ, Zara

Τοπ με ανάγλυφη υφή, Zara

Πλεκτό τοπ με τιράντες, Zara

Πλεκτό τοπ cut out, Zara

Πλεκτό τοπ με κέντημα σε συνδυασμό, Zara

Ημιδιάφανο τοπ με βολάν, Zara

Τοπ με κέντημα κοχύλια, Zara

Τζιν τοπ με στρας, Zara

Τοπ ποπλίνα με χάντρες, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ