Follow us

Τα διαχρονικά flat σανδάλια από την Mango που θα φοράς σε κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση

Τα flat σανδάλια που προτιμάμε κάθε καλοκαίρι

Τα διαχρονικά flat σανδάλια από την Mango που θα φοράς σε κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση Splash News / Ideal Images

Το καλοκαίρι, όπως και οι άλλες εποχές του χρόνου, έχουν τα δικά τους staples στην γυναικεία γκαρνταρόμπα. Κομμάτια που ανεξάρτητα από τις τάσεις, και την επικρατούσα αισθητική των τάσεων, τα επιλέγουμε ξανά και ξανά στις εμφανίσεις μας ή αναζητάμε να επενδύσουμε σε νέες εκδοχές τους. Γράφοντας τα παραπάνω στο μυαλό μας έχουμε τα αγαπημένα σανδάλια.

Τα σανδάλια είναι μία από τις επενδύσεις που σίγουρα θα σε δικαιώσει καθώς δεν πρόκειται να τα αποχωριστείς στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις τόσο λόγω της άνεσης που προσφέρουν όσο και λόγω της ευελιξίας τους να φορεθούν σε κάθε πιθανή περίσταση όπως και να συνδυαστούν με κάθε καλοκαιρινό outfit.

Τα σανδάλια λόγω του ότι προτιμώνται σε κάθε look όπως και σε κάθε εκάστοτε dress code που μπορεί να απαιτεί μία περίσταση, διατίθενται στην αγορά σε αρκετές εκδοχές στις οποίες υπάρχουν παραλλαγές στα χρώματα, τα σχέδια αλλά και τις γραμμές του υποδήματος. Μία κομψή επιλογή για μία stylish πινελιά στο σύνολο σου είναι να προτιμήσεις ένα ζευγάρι gladiator σανδάλια τα οποία κολακεύουν ιδανικά τη σιλουέτα όπως και το σύνολο σου λόγω του ιδιαίτερου δεσίματος των λουριών στον αστράγαλο.

Στην Mango ανακαλύψαμε τα διαχρονικά gladiator σανδάλια σε μαύρο χρώμα για να συνδυάζονται με όλα ανεξαρτήτως τα σύνολα σου.

Τα διαχρονικά flat σανδάλια από την Mango που θα φοράς σε κάθε καλοκαιρινή εμφάνιση
Σανδάλια δερμάτινα λουριά, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ