Follow us

Σίσσυ Χρηστίδου | Το μαγιό της στο χρώμα - τάση που προτιμούν στις εμφανίσεις τους στην παραλία οι Ελληνίδες celebrities

MissBloom TEAM
Σίσσυ Χρηστίδου | Το μαγιό της στο χρώμα - τάση που προτιμούν στις εμφανίσεις τους οι Ελληνίδες celebrities Instagram@sissy_christidou

Οι τάσεις της κάθε σεζόν είναι μία καλή ευκαιρία για να αναβαθμίσουμε την γκαρνταρόμπα μας έτσι ώστε να δημιουργούμε ενημερωμένα και stylish looks που θα μας φτιάχνουν τη διάθεση. Μία τάση που επικρατεί ηχηρά τόσο στα αγαπημένα μας fashion brands όπως και στα street style looks των αγαπημένων μας fashion it girls, είναι εκείνη που θέλει τα έντονα χρώματα που ανεβάζουν τη διάθεση και την ψυχολογία μας, να πρωταγωνιστούν ως total outfits ή ως κομμάτια – μέρη του συνόλου μας.

Ανάμεσα στα χρώματα και αποχρώσεις – τάσεις που έχουν προταθεί, οι πιο ξεχωριστές και ιδιαίτερες της σεζόν είναι αναμφίβολα οι αποχρώσεις του πράσινου. Το ιδιαίτερο αυτό χρώμα, που βρίσκουμε σε μεγάλ η γκάμα της χρωματικής παλέτας, μπορεί να φαντάζει δύσκολο να συνδυαστεί γενικά, όμως χωρίς αμφισβήτηση κατά τους θερινούς μήνες όλα τα έντονα χρώματα συνδυάζονται πο λύ πιο εύκολα, αναδεικνύουν υπέροχα το μαύρισμα μας όπως και ταιριάζουν περισσότερο με την εποχή βοηθώντας μας να δημιουργήσουμε ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Την τάση που θέλει τις αποχρώσεις του πράσινου να πρωταγωνιστούν στα bold dopamine dressing σύνολα μας υιοθέτησαν αρκετές Ελληνίδες celebrities προσαρμόζοντας την τάση στο στιλ και την αισθητική τους. Το πράσινο χρώμα και τους τόνους τους έχουμε παρατηρήσει να προτιμούν σε φορέματα, jumpsuits, φούστες, tops όπως και μαγιό.

Συγκεκριμένα ξεχωρίσαμε την επιλογή της Σίσσυ Χρηστίδου να εντάξει την τάση του πράσινου χρώματος στα summer looks της με ένα μπικίνι. Συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου επέλεξε το top του μπικίνι της να είναι σε πράσινο χρώμα ενώ το bottom μέρος σε μαύρο.

Δες την εμφάνιση της


Ένας άλλος τρόπος να εντάξεις το πράσινο στο beach look σου είναι να φορέσεις ένα πράσινο ολόσωμο μαγιό, όπως η Κατερίνα Καινούργιου, για ένα περισσότερο bold αποτέλεσμα.


Άλλος ένας τρόπος για να φορέσεις το πράσινο στην παραλία είναι αυτός που προτίμησε η Μαρία Παπαγεωργίου.


Μας άρεσε πολύ πως φόρεσε το πράσινο χρώμα στο beachwear look της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ