Follow us

Summer Essentials | Βρήκαμε τα must καλοκαιρινά fashion items για το νησί, αλλά και την πόλη

Τα must fashion items του φετινού καλοκαιριού που στέκονται με την ίδια άνεση και στο πλακόστρωτο του νησιού, αλλά και στην καθημερινότητα στην πόλη.

Summer Essentials | Βρήκαμε τα must καλοκαιρινά fashion items για το νησί, αλλά και την πόλη Βασίλης Μαντάς

Η καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα ζητά ένα και μοναδικό πράγμα: ευελιξία. Από τη μία οι καθημερινές υποχρεώσεις συνεχίζονται αμείωτες, μέχρι τουλάχιστον να επέλθει η ραστώνη του Αυγούστου που μας παρασύρει όλους και κάνει τα πράγματα να κυλάνε σε λίγο πιο χαλαρούς ρυθμούς. Από την άλλη, ακόμα κι αν οι πολυήμερες διακοπές απέχουν ακόμα μερικές εβδομάδες, τα Σαββατοκύριακα είναι φτιαγμένα για αποδράσεις από την πόλη που βράζει.

Αυτός ο διττός χαρακτήρας της καλοκαιρινής ζωής χρειάζεται looks που να μπορούν να υποστηρίξουν και τη ζωή στην πόλη, αλλά και τις βόλτες στα πλακόστρωτα σοκάκια των νησιών. Για αυτό το λόγο αναζητήσαμε τα must καλοκαιρινά fashion items για το νησί, αλλά και την πόλη και τα βρήκαμε στο Golden Hall.

Η ανανέωση μίας γκαρνταρόμπας είναι σοβαρή υπόθεση για αυτό, όταν συμβαίνει σε έναν χώρο που προσφέρει συγκεντρωμένα μερικά από τα καλύτερα luxury brands που μπορούν να καλύψουν όλες σου τις ανάγκες, μετατρέπεται στην πιο άνετη και ταυτόχρονα διασκεδαστική εμπειρία.

Στην επίσκεψή μου στο Golden Hall δε δυσκολεύτηκα καθόλου να βρω τα fashion items που θα ανανεώσουν την καθημερινότητά μου και θα με συνοδεύσουν στις διακοπές αναβαθμίζοντας το καλοκαιρινό μου στιλ, σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις, αλλά και το προσωπικό μου στιλ.

Πρώτη μου στάση, το κατάστημα DKNY. Δημιούργησα ένα total black co-ord από επιλογές της σειράς DKNY Pure, ιδανικό και για καλοκαιρινά office looks, αλλά και για μαργαρίτες με θέα τη θάλασσα. Συνδύασα, λοιπόν, ένα cropped μαύρο πουκάμισο με στρογγυλό κολάρο και ένα μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι με αέρινη και απαλή σύνθεση που τα καθιστά ιδανικά για τις καλοκαιρινές καιρικές συνθήκες.

Ωστόσο, λόγω της μονοχρωμίας, χρειαζόμουν ένα statement ζευγάρι παπούτσια, γι αυτό και διάλεξα ένα DKNY ψηλοτάκουνο mule με zebra print και την τέλεια εφαρμογή. Ολοκλήρωσα το outfit με μία off-white DKNY moon bag, την απόλυτη τάση στις τσάντες αυτή τη σεζόν.

Στο κατάστημα της Barbour με τις συλλογές από υψηλής ποιότητας, πρακτικά ρούχα βρήκα το ιδανικό ρομαντικό, καλοκαιρινό φόρεμα. Το βαμβακερό Edis Dress με το φλοράλ κέντημα σε μία υπέροχη παστέλ κίτρινη απόχρωση.

Συνδύασα με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες με πλατφόρμα σε ένα από τα πιο hot χρώματα του φετινού καλοκαιριού, αυτό της μέντας. Χαζεύοντας στο section των αξεσουάρ του καταστήματος, βρήκα αδύνατο να αντισταθώ στα φουλάρια της καλοκαιρινής συλλογής Barbour κι έτσι ξεχώρισα ένα φλοράλ φουλάρι το οποίο και έδεσα σαν ζώνη στο φόρεμά μου για να τονίσω τη μέση και να αυξήσω τα ρομαντικά vibes.

Διάβασε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ