Follow us

Όλες οι αποχρώσεις του ροζ | Η νέα συλλογή της Zara εμπνέεται από την Barbie

Η συλλογή Zara Barbie παρουσιάζει ολοκληρωμένα looks εμπνευσμένα από τα στυλ που παρουσιάζονται στην ταινία.

MissBloom TEAM
Η Zara Barbie είναι η συλλογή που θα σε βοηθήσει να υιοθετήσεις κομψά τη τάση του Barbiecore Courtesy of Zara

Η τάση του "Barbiecore" αποτέλεσε τον προάγγελο του φαινομένου που έχει ξεκινήσει στη μόδα με την πρεμιέρα της ταινίας "Barbie". Φέτος, δεν θα ντυθούμε απλά στα ροζ, αλλά παρόμοια με την iconic κούκλα και τα looks που αναβιώνουν στην ταινία η οποία είναι αφιερωμένη στη Barbie την οποία ερμηνεύει η Margot Robbie. H Zara υποδέχεται το super trend αφιερώνοντας τη νέα capsule συλλογής της στη Barbie και σου υπόσχεται τις πιο κομψές "barbiecore" εμφανίσεις γι' αυτή τη σεζόν.

Όλες οι αποχρώσεις του ροζ | Η νέα συλλογή της Zara εμπνέεται από την Barbie

Zara Barbie | Ροζ, γκλίτερ & χρυσό

Η ταινία "Barbie" παρουσιάζει τη γεμάτη ενέργεια και ζωντάνια ζωή των Barbies και Kens που ζουν στη χαρούμενη Barbieland πριν η στερεοτυπική Barbie και ο Ken ξεκινήσουν την περιπέτειά τους στον πραγματικό κόσμο επιδιώκοντας απαντήσεις σε υπαρξιακά διλήμματα. Ακριβώς όπως η ταινία, η capsule συλλογή Barbie της Zara απευθύνεται σε όλους, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη συλλογή για γυναίκες και άνδρες, η οποία περιλαμβάνει ρούχα, αξεσουάρ, πιτζάμες, προϊόντα ομορφιάς και είδη σπιτιού. Τα κομμάτια της Zara Barbie συλλογής υιοθετούν όλες τις αποχρώσεις του ροζ, τονισμένες με μαύρο, λευκό και πινελιές ασημί, χρυσού και γκλίτερ.

Zara Barbie

Τα κομμάτια που ξεχωρίζουν περιλαμβάνουν ολοκληρωμένα looks εμπνευσμένα από τα στυλ που παρουσιάζονται στην ταινία, όπως το ροζ gingham φόρεμα που φοράει η Barbie και το western cowboy outfit που φοράει ο Ken. H capsule συλλογής της Zara χαρακτηρίζεται από ευελιξία δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους fans να αποκτήσουν στυλ όπως αυτά των Barbies και Kens στην ταινία, προσαρμόζοντας εύκολα τα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα τους.

Zara Barbie

Zara Barbie

Τα Zara Barbie Pop-ups

Για να τιμήσει και να αναδείξει τη μοναδική αυτή συλλογή, η Zara εγκαινίασε δύο pop-ups - σχεδιασμένα υπό τη διεύθυνση του Random Studio, το ένα στο Παρίσι (Zara's Champs-Elysees Store) και το άλλο στη Νέα Υόρκη (Zara's SoHo Store) που θα λειτουργήσουν μεταξύ 17 Ιουλίου και 30 Ιουλίου.

zara barbie Paris

Τα pop-ups εμπνέονται από το "Barbie Dreamhouse" που αναβιώνει στα σκηνικά της ταινίας και ολοκληρώνεται με ένα δοκιμαστήριο σε φυσικό μέγεθος και ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης, το οποίο προσκαλεί τους επισκέπτες να αλληλεπιδράσουν γυρίζοντας έναν τροχό που περιστρέφει τα ράφια των προϊόντων.

Όπως η ταινία ισορροπεί μεταξύ αληθινού και φανταστικού, έτσι και ο χώρος του καταστήματος κινείται πέρα από το Dreamhouse, στον έξω κόσμο της Barbieland. Μέσω μιας σειράς οθονών που πλαισιώνονται με σκηνές από το ψηφιακό σύμπαν της Barbie, οι επισκέπτες θα μπορούν να πάρουν μια γεύση από τη γειτονιά και το ευρύτερο περιβάλλον του σπιτιού της.

Zara barbie NY

Η Zara’s Barbie collection θα είναι διαθέσιμη στο zara.com και σε επιλεγμένα καταστήματα στον κόσμο από τις 17 Ιουλίου. Στην Ελλάδα η συλλογή θα είναι διαθέσιμη μόνο στο κατάστημα της Γλυφάδας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ