Follow us

3 styling tips για τα looks των διακοπών ώστε να μην επιστρέφεις συνεχώς στο ξενοδοχείο

Οι στιλιστικές συμβουλές που ακολουθούν πιστά οι fashion experts στις διακοπές τους.

street style Splash News / Ideal Image

Ποια είναι τα συστατικά των τέλειων διακοπών; Το σημαντικότερο είναι να περάσεις χρόνο με τους ανθρώπους σου σε μία τοποθεσία που σε ηρεμεί, ώστε να καταφέρεις να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. Ως fashionistas, εξίσου σημαντικό για εμάς είναι να φορέσουμε ρούχα και αξεσουάρ που μας φτιάχνουν τη διάθεση και μας κάνουν να αισθανόμαστε η πιο κομψή εκδοχή μας. Πώς θα γίνει όμως να νιώθεις κομψή και προσεγμένη κάθε στιγμή της ημέρας στις διακοπές χωρίς να χρειάζεται να καταναλώνεις χρόνο, επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο;

Διαβάστε Επίσης

Summer Tip 1

Η πιο εύκολη και safe επιλογή είναι να επιλέξεις τα καφτάνια. Αέρινα και δροσετά, σε κομψές μονοχρωμίες ή εμπριμέ που κλέβουν τις εντυπώσεις, τα καφτάνια ταιριάζουν τέλεια με το μαγιό σου. Το πρωί στην παραλία μπορείς απλώς να τα συνδυάσεις με flat δερμάτινα σανδάλια και τη τσάντα παραλίας σου. Στη συνέχεια, τόνισε τη μέση σου με μία ζώνη -που δεν πιάνει πολύ χώρο στη τσάντα-, πρόσθεσε ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια, λίγο κόκκινο κραγιόν και είσαι έτοιμη για γεύμα ή after beach cocktails.

Summer Tip 2

Εκτός από τα ρούχα που θα επιλέξεις, τα αξεσουάρ είναι το μεγαλύτερο μυστικό της επιτυχίας για μία κομψή εμφάνιση στις διακοπές. Εκτός από τα ψάθινα καπέλα και τα γυαλιά ηλίου, τα μαντήλια είναι ιδιαιτέρως χρήσιμα αφού μπορείς να τα φορέσεις στα μαλλιά σου ως κορδέλα, αλλά και ως ζώνη στο φόρεμα σου. Εξίσου χρήσιμα είναι τα κοσμήματα, τα οποία μάλιστα δεν θα πιάσουν ιδιαίτερο χώρο στη τσάντα παραλίας. Μπορείς λοιπόν να έχεις πάντα μαζί σου ένα εντυπωσιακό κολιέ ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και να τα φορέσεις για να αναβαθμίσεις εύκολα το look της παραλίας.

Summer Tip 3

Μία ακόμα πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή που δεν περνά συχνά από τον νου σου είναι οι ψηλόμεσες παντελόνες. Για το σύνολο της παραλίας, συνδύασε της αέρινη παντελόνα σου με το αγαπημένο σου μπικίνι και μία λινή πουκαμίσα. Για τις βόλτες αργότερα, μπορείς να αντικαταστήσεις το μπικίνι σου με το πιο εντυπωσιακό ολόσωμο της συλλογής σου, το οποίο θα λειτουργήσει ως top. Πρόσθεσε ένα εντυπωσιακό κολιέ ή ένα statement ζευγάρι σκουλαρίκια και θα φαίνεται σαν να έχεις περάσει ώρες προετοιμασίες μπροστά από τον καθρέφτη.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ