Follow us

Παρεό ακόμα και στην πόλη; Η Ζενεβιέβ Μαζαρί θα σε πείσει να το φορέσεις

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί φόρεσε το παρεό της σε βραδινή έξοδο

genevievevv Instagram @genevievevv

Ένα από τα styling tips που αγαπούν οι fashionistas με πολύ ξεχωριστό στιλ που εμπνέει είναι η εφευρετικότητα. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως κάποια ρούχα της γκαρνταρόμπας μας μπορούν να φορεθούν με περισσότερους τρόπους αλλά και σε διαφορετικές περιστάσεις. Διανύοντας λοιπόν το καλοκαίρι και μετρώντας αντίστροφα για τις διακοπές, αναρωτιόμαστε πως μπορούμε να χαρίσουμε vacation vibes ακόμα και στα looks που φοράμε στην πόλη. Ακριβώς τη στιγμή που το χρειαζόμασταν λοιπόν, η Ζενεβιέβ Μαζαρί μάς προσφέρει την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση.

Διαβάστε Επίσης

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί ξεχωρίσει πολύ με την πολύ προσωπική αίσθηση του στιλ που έχει, ενώ συχνά μας υπενθυμίζει πως το ντύσιμό μας είναι τρόπος έκφρασης και ο πειραματισμός απαραίτητος για να βρούμε τον εαυτό μας μέσα από τη μόδα. Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια ανέλαβε να μας πείσει πως ένα άκρως καλοκαιρινό item όπως το παρεό μπορεί να φορεθεί και εκτός παραλίας. Πιο συγκεκριμένα, σε μία ανάρτηση που πραγματοποίησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Ζενεβιέβ Μαζαρί φαίνεται να φορά ένα λευκό tank top, το οποίο έχει συνδυάσει με ένα εμπριμέ παρεό. Ολοκλήρωσε το summer look της με ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Διαβάστε Επίσης

Τα τελευταία χρόνια, τα παρεό γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία στον κόσμο της μόδας, αφού έχουν αναδειχθεί αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιρινού street style. Ένα παρεό ή μία φούστα sarong είναι ιδανική τόσο για την πόλη όσο και το νησί. Όσον αφορά στους συνδυασμούς που μπορείς να δημιουργήσεις, προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Ζενεβιέβ Μαζαρί. Να το συνδυάσεις δηλαδή με ένα απλό tank top σε ουδέτερη απόχρωση όπως το λευκό.

Το summer look της Ζενεβιέβ Μαζαρί

Copy the Look

Βαμβακερό παρεό H&M

Βαμβακερό παρεό Zara

Παρεό με λουλούδια Pull & Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ