Follow us

Η πουκαμίσα από τη Zara που θα απογειώσει το island look σου

Η πουκαμίσα που μπορείς να φοράς από το πρωί έως και το βράδυ

Η πουκαμίσα από τη Zara που θα απογειώσει το island look σου Splash News / Ideal Images

Η βαλίτσα των καλοκαιρινών μας διακοπών θέλουμε να περιλαμβάνει, αναμφίβολα, τα περισσότερα από τα αγαπημένα καλοκαιρινά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας τόσο επειδή είναι η ιδανική ευκαιρία για να τα φορέσουμε, όσο και επειδή θέλουμε τα looks μας να συμβάλλουν στην καλή μας διάθεση όσο βρισκόμαστε στις πιο πολυπόθητες διακοπές της χρονιάς. Τα fashion items που επιλέγουμε για να δημιουργήσουμε τα σύνολα των διακοπών μας θέλουμε να μας προσφέρουν άνεση, στιλ αλλά και μία ανάλαφρη αίσθηση που θα συμβαδίζει με την διάθεση μας.

Τα κομμάτια με τα οποία μπορούμε να πετύχουμε το ξέγνοιαστο summer look που επιθυμούμε είναι ποικίλα, όπως φορέματα, αέρινες παντελόνες, κιμονό, παρεό αλλά και πουκαμίσες. Με τα περισσότερα από αυτά τα items μπορούμε να δημιουργήσουμε outfits για day to night εμφανίσεις στις διακοπές μας. Όπως και με διαφορετικό styling και την κατάλληλη προσθήκη αξεσουάρ μπορούμε να αναδείξουμε το ίδιο piece τόσο στις πρωινές μας βόλτες όσο και στις βραδινές. Τα πιο άνετα και ιδανικά κομμάτια που δεν θα αποχωριζόμαστε είναι αδιαμφισβήτητα εκείνα που θα συνδυάζουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και τα one piece είναι η ιδανικότερη επιλογή μας.

Για κομψές και stylish εμφανίσεις στο νησί, ανακαλύψαμε στη Zara την πουκαμίσα που δεν πρόκειται να αποχωριστείς καθώς μπορείς να τη φορέσεις το πρωί ως cover up του μαγιό σου, το μεσημέρι να σου χαρίζει στιλ στις βόλτες σου στα σοκάκια ενώ το βράδυ θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μία αέρινη και ξεχωριστή εμφάνιση.

Συγκεκριμένα η μακριά κεντημένη πουκαμίσα με στρογγυλή λαιμόκοψη από τη Zara είναι λευκού χρώματος και το μοτίβο κεντημάτων της είναι απόλυτα καλοκαιρινό καθώς απεικονίζουν κοράλια, αστερίες και άλλα σχήματα που ταιριάζουν απόλυτα στο island vibe που επιθυμείς.

Η πουκαμίσα από τη Zara

Η πουκαμίσα από τη Zara που θα απογειώσει το island look σου
Μακριά κεντημένη πουκαμίσα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ