Follow us

Τόνια Σωτηροπούλου| Το top που προτιμάει για stylish πρωινές και βραδινές εμφανίσεις

Το ιδιαίτερο top που θα αναβαθμίσει τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου

Τόνια Σωτηροπούλου Instagram@toniasotiropoulou

Ποικίλα είδη ρουχισμού θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως staples μίας καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και το καθένα από αυτά παίζει τον δικό του ξεχωριστό ρόλο και συμβάλλει στο να δημιουργήσουμε ένα ενδιαφέρον και stylish look. Φορέματα, πουκάμισα, αέρινες παντελόνες όπως και basic tops είναι κάποια από τα items που δεν λείπουν από καμία καλοκαιρινή συλλογή βοηθώντας μας να συνθέσουμε διαφορετικά looks για κάθε πιθανή περίσταση.

Τα tops συγκεκριμένα είναι μία ξεχωριστή κατηγορία στην γκαρνταρόμπα μας καθώς είναι εκείνα που θα φορέσουμε συχνότερα όταν θα δημιουργήσουμε ένα two piece σύνολο, ενώ μπορούν να καθορίσουν το στιλ και το ύφος που θα έχει το outfit μας. Οι επιλογές που έχουμε στα tops που μπορούμε να επιλέξουμε είναι πολλές και διαφορετικές, ικανές να καλύψουν κάθε στιλιστικό μας πειραματισμό αλλά και να μας βγάλουν ασπροπρόσωπες σε κάθε πιθανή περίσταση. Basic tops, crop, tank, strapless και σε κροσέ look είναι κάποια από αυτά που μπορούν να μας βοηθήσουν να δώσουμε τον χαρακτήρα που επιθυμούμε στο outfit μας.

Τη φετινή σεζόν η γκάμα επιλογών στα αγαπημένα μας fashion brands είναι μεγάλη και συχνά εμπνεόμαστε από τις αγαπημένες μας fashionistas για επίκαιρα και stylish σύνολα. Το top που μπορεί να αναβαθμίσει τόσο τις πρωινές όσο και τις βραδινές μας εμφανίσεις, είδαμε να προτιμάει η Τόνια Σωτηροπούλου στις φετινές καλοκαιρινές της διακοπές.

Συγκεκριμένα, η Τόνια Σωτηροπούλου επέλεξε ένα day to night look με ένα αμάνικο κροσέ crop top σε μπεζ απόχρωση. Το ιδιαίτερο top της συνδύασε με ένα ψηλόμεσο wide leg παντελόνι σε μπεζ απόχρωση και λευκά sneakers. Το look της ολοκλήρωσε με εντυπωσιακά σκουλαρίκια σε χρυσή απόχρωση και σχήμα μαργαρίτας.

Δες την εμφάνιση της


Cropped τοπ με κροσέ look, H&M

Κροσέ τοπ με πλέξη αζούρ, Stradivarius

Πλεκτό τοπ με δετά κορδόνια στα πλάγια, Zara

Ασύμμετρο κροσέ τοπ, Pull&Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ