Follow us

5 εκπτωτικά φορέματα από τη Zara που θα ολοκληρώσουν τη βαλίτσα των διακοπών σου

Τα φορέματα που θα αναβαθμίσουν τα island looks σου

5 εκπτωτικά φορέματα από τη Zara που θα ολοκληρώσουν τη βαλίτσα των διακοπών σου Splash News / Ideal Images

Κάθε χρόνο, από τις αρχές των καλοκαιρινών μηνών και όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, αρχίζουμε να ονειρευόμαστε τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Τα μέρη τα οποία θα επισκεφθούμε, τα καταγάλανα νερά στα οποία θα βουτήξουμε όπως και τα σύνολα τα οποία θα δημιουργήσουμε για να αισθανόμαστε όμορφα, ξέγνοιαστα, ανέμελα.

Αναμφίβολα οι περισσότερες από εμάς έχουμε στο μυαλό μας πάνω κάτω ποια είναι τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας τα οποία θα συμπεριλάβουμε οπωσδήποτε στη βαλίτσα των διακοπών μας, πάντα όμως υπάρχει χώρος στη βαλίτσα μας για κάποιες extra stylish προσθήκες που θα ανανεώσουν τόσο τη διάθεση μας όσο και τις εμφανίσεις μας. Στις διακοπές για να πετύχουμε το επιθυμητό mood αλλά και εμφάνιση σύμμαχος μας είναι τα αέρινα σύνολα τα οποία μπορούμε να φοράμε τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Τα φορέματα είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να διαλέξεις για να "κλείσεις" τη βαλίτσα των διακοπών σου καθώς πρόκειται να σου χαρίσουν στιλ όπως και άνεση στα day to night looks σου.

Αναμφίβολα η περίοδος των εκπτώσεων είναι η καλύτερη εποχή για να ανανεώσεις την καλοκαιρινή σου συλλογή όπως και για να αποκτήσεις όλα όσα χρειάζεσαι για τις καλοκαιρινές σου διακοπές.

Ανακαλύψαμε τα πιο stylish φορέματα από τη Zara σε special prices τα οποία είναι ιδανικά για τα looks σου στο νησί.

Δες τα παρακάτω.

Σεμιζιέ φόρεμα με ζώνη, Zara

Κοντό εμπριμέ φόρεμα, Zara

Μίντι φόρεμα με ζώνη, Zara

Κοντό εμπριμέ φόρεμα, Zara

Στράπλες εμπριμέ μίντι φόρεμα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ