Follow us

Οι mini φούστες που θα αναβαθμίσουν τα party looks σου στο νησί

Οι φούστες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας

MissBloom TEAM
Οι mini φούστες που θα αναβαθμίσουν το στιλ των διακοπών σου Splash News / Ideal Images

Το καλοκαίρι είναι η εποχή όπου τα σύνολα μας αλλάζουν εντελώς χαρακτήρα και ύφος και εξοπλίζουμε την γκαρνταρόμπα μας με τα staples που λείπουν από τη συλλογή μας και είναι απαραίτητα για να διανύσουμε στιλιστικά εύκολα τη σεζόν. Πέρα από τα απαραίτητα για την γκαρνταρόμπα μας, κομμάτια που πιστεύουμε ότι θα ανανεώσουν και θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις μας είναι επίσης σημαντικές προσθήκες στη συλλογή μας γι’ αυτό και φροντίζουμε να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για κομμάτια που αξίζει να επενδύσουμε σε αυτά.

Τα fashion items που προτιμάμε για να "εξοπλίσουμε" τη βαλίτσα των καλοκαιρινών μας διακοπών περιλαμβάνουν κομμάτια με τα οποία θα μπορούμε να δημιουργήσουμε εμφανίσεις για κάθε πιθανή περίσταση. Από το πρωί στην παραλία, για τις χαλαρές βόλτες μας στα σοκάκια του νησιού αλλά και για τις βραδινές μας εξόδους που ποτέ δεν λείπουν από τις καλοκαιρινές διακοπές. Η κάθε ώρα της ημέρας και η κάθε περίσταση είναι διαφορετική και από την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα απαιτείται ένας διαφορετικός συνδυασμός για κάθε μία από αυτές. Αναμφίβολα για τις βραδινές μας εμφανίσεις αποζητούμε looks που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε και κάποια ιδιαίτερα fashion items μπορούν να μας βοηθήσουν να πετύχουμε με μεγαλύτερη ευκολία το εντυπωσιακό αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Για να εξασφαλίσεις μία εντυπωσιακή βραδινή εμφάνιση χωρίς όμως να είναι "φορτωμένη" μπορείς να στραφείς σε μία ιδιαίτερη και θηλυκή mini φούστα. Μία εντυπωσιακή mini φούστα μπορείς να την συνδυάσεις με ανάλαφρα πουκάμισα, tank, crop, ή και strapless top και να ολοκληρώσεις το σύνολο σου τόσο με ψηλοτάκουνα όσο και με flat πέδιλα.

Παρακάτω βρήκαμε τις φούστες που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στις βραδινές σου εμφανίσεις στις καλοκαιρινές διακοπές.

Printed mini φούστα, Stradivarius

Μίνι λινή φούστα με κρόσια, Pink Woman

Mini φούστα με χάντρες, Zara

Φούστα με τρυπητό κέντημα και ραφές με σούρα, H&M

Mini rib φούστα, Pull&Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ