Follow us

5 styling tips που χρειάζεται να έχεις στο μυαλό σου εάν ταξιδεύεις με πλοίο

5 styling tips που χρειάζεται να έχεις στο μυαλό σου εάν ταξιδεύεις με πλοίο Splash News / Ideal Images

Πριν από τις καλοκαιρινές μας διακοπές προγραμματίζουμε με απόλυτη λεπτομέρεια τα σύνολα τα οποία θα προτιμήσουμε για κάθε περίσταση ανάλογα με τον προορισμό στον οποίο πρόκειται να ταξιδέψουμε. Εάν φέτος σχεδιάζεις να περάσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές σε νησί τότε αναμφίβολα θα έχεις "εξοπλίσει" τη βαλίτσα σου με ανάλαφρα και stylish κομμάτια με τα οποία θα μπορέσεις να δημιουργήσεις αέρινα σύνολα τόσο για τις πρωινές σου βουτιές στην παραλία, για τις χαλαρές σου βόλτες στα σοκάκια του νησιού όπως και για τις βραδινές σου εξόδους.

Σύνηθως όμως τα σύνολα που οι περισσότερες από εμάς προγραμματίζουμε τελευταία στιγμή, είναι εκείνα τα οποία θα φορέσουμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας με το πλοίο. Τα looks αυτά έχουν ιδιαιτερότητες καθώς θέλουμε να μας χαρίζουν άνεση αλλά και στιλ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αλλά και να μας βοηθούν κατά κάποιο τρόπο να προσαρμοστούμε στις συνθήκες που μπορεί να αντιμετωπίσουμε.

Ποια είναι τα βασικά styling tips που θα πρέπει να έχεις κατά νου;

#1

Επέλεξε ανάλαφρα υφάσματα έτσι ώστε να κινείσαι με άνεση τόσο μέσα όσο και έξω από το κατάστρωμα. Ένα φόρεμα σε maxi μήκος είναι μία καλή επιλογή εάν θέλεις να συνδυάσεις άνεση και στιλ.

#2

Μην ξεχάσεις το καπέλο σου. Εάν ταξιδεύεις πρωινές ή μεσημεριανές ώρες είναι σημαντικό να έχεις μαζί σου ένα καπέλο καθώς όταν είμαστε on board είναι δυσκολότερο να αποφύγουμε τον ήλιο ειδικά εάν επιλέξουμε να περάσουμε το ταξίδι μας ή κάποιο μέρος του στο κατάστρωμα.


#3

Φόρεσε άνετα παπούτσια. Τα παπούτσια που θα επιλέξεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην άνεση που επιθυμείς να έχεις στο ταξίδι σου. Το να είναι flat είναι απαραίτητο ενώ ανάλογα με το outfit που θα επιλέξεις μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε sneakers, άνετα πέδιλα, slides που σου παρέχουν σταθερό βήμα.

#4

Ζακέτα να πάρεις. Μία φράση που έχουμε ακούσει πολλές φορές και έχει διακωμωδηθεί αρκετά, σε αυτή την περίσταση μπορεί να αλλάξει όλη την εμπειρία του ταξιδιού σου. Ένα denim jacket, ένα λεπτό φούτερ, μία ζακέτα λεπτής ύφανσης ή ένα παρεό που ταιριάζει με το look σου είναι κάποιες από τις επιλογές που έχεις έτσι ώστε να μην κρυώνεις είτε είσαι στο κατάστρωμα είτε μέσα στο πλοίο όπου το air condition είναι σε χαμηλή θερμοκρασία.


#5

Επέλεξε κομμάτια που δεν είναι ευαίσθητα σε φθορές και λεκέδες. Εάν δεν είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύεις με πλοίο σίγουρα θα γνωρίζεις πως μπορεί να προκύψει να καθίσεις σε καθίσματα που δεν είναι τόσο καθαρά ή ότι μπορεί τα ρούχα σου να βραχούν. Ένα denim παντελόνι με σκισίματα, denim σορτς, φορέματα και φούστες που δεν είναι σε λευκό χρώμα είναι κάποιες από τις πιο safe επιλογές σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ