Follow us

Η Μαρία Ηλιάκη προτείνει τον πιο stylish τρόπο για να φορέσεις ένα ριγέ top

Ο ενημερωμένος και επίκαιρος τρόπος που επέλεξε να φορέσει τη μαρινιέρα σίγουρα θα σε εμπνεύσει

MissBloom TEAM
Η Μαρία Ηλιάκη προτείνει τον πιο stylish τρόπο για να φορέσεις ένα ριγέ top Instagram

Η μαρινιέρα, το κλασικό σχέδιο με τις οριζόντιες ρίγες, που πρώτη η Coco Chanel σύστησε, έχει εντυπωθεί στο μυαλό, και την γκαρνταρόμπα μας, ως ένα pattern με το οποίο θα δημιουργήσουμε ενδιαφέροντα αλλά και κομψά σύνολα. Η μαρινιέρα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο διαχρονικά και all time classic patterns της γυναικείας γκαρνταρόμπας ενώ συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα staples που πρέπει να έχει μία γυναίκα στη συλλογή της εάν επιθυμεί να δημιουργήσει μία time capsule wardrobe.

Η αγαπημένη μαρινιέρα είναι ένα από τα patterns που πλέον μπορούμε να βρούμε σε διαφορετικές εκδοχές, διατηρώντας παρ' αυτά τον κλασικό και φινετσάτο χαρακτήρα της. Πέρα από το κλασικό λευκό φόντο με γαλάζιες ρίγες, οι επιλογές στα χρώματα είναι πολλές με αρκετές παραλλαγές τόσο στο φόντο όσο και στα χρώματα ή στο μέγεθος των stripes.

Ανάλογα με αυτό που ταιριάζει στην περίσταση ή το στιλ σου μπορείς να βρεις αντίστοιχα στην αγορά το fashion item που σου ταιριάζει. Η Μαρία Ηλιάκη μας έδωσε την έμπνευση για ένα ενημερωμένο και πολύ stylish look φορώντας ένα top μαρινιέρα. Συγκεκριμένα η Μαρία Ηλιάκη επέλεξε ένα dopamine boost outfit συνδυάζοντας ένα T-shirt σε λευκό και κόκκινο χρώμα με μία ψηλόμεση φούστα σε midi μήκος και έντονη πράσινη απόχρωση. Το summer in the city look της επέλεξε να ολοκληρώσει με λευκά sneakers και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Δες την εμφάνιση της

Η Μαρία Ηλιάκη προτείνει τον πιο stylish τρόπο για να φορέσεις ένα ριγέ top

Από τα παρακάτω looks μπορείς να πάρεις έμπνευση για άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείς να συνδυάσεις ένα top με μαρινιέρα στην πόλη ή στο νησί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ