Follow us

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για μια καλοκαιρινή έξοδο στο θέατρο

Το ιδανικό χρώμα και look για να εντυπωσιάσεις στις παραστάσεις του καλοκαιριού

MissBloom TEAM
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για τις παραστάσεις του καλοκαιριού Instagram

Το καλοκαίρι προετοιμάζουμε επιμελώς τα σύνολα που θα φορέσουμε στις καλοκαιρινές μας διακοπές όμως είναι πολλές οι περιστάσεις πριν ή μετά τις διακοπές μας όπου επιθυμούμε να δημιουργήσουμε καλοκαιρινά και stylish σύνολα. Αναμφίβολα μπορεί κάποιες μέρες του καλοκαιριού να βρισκόμαστε στην πόλη μπορούμε όμως με το outfit που θα επιλέξουμε να αισθανθούμε το summer vibe που χρειαζόμαστε.

Τα summer in the city looks μπορούν να μας βάλουν εύκολα σε καλοκαιρινό mood αρκεί να επιλέξουμε το κατάλληλο σύνολο για την περίσταση στην οποία θα δώσουμε το παρών. Πολλά είναι τα καλοκαιρινά δρώμενα στην πόλη στα οποία θα κληθούμε να δημιουργήσουμε looks που αντιστοιχούν στους καλοκαιρινούς μήνες όπως και στην summer διάθεση μας, όπως συναυλίες, events όπως και καλοκαιρινές παραστάσεις. Αναμφίβολα στην κάθε περίσταση ταιριάζει καλύτερα ένα διαφορετικό είδος στιλ, το οποίο προσαρμόζουμε ανάλογα με τη διάθεση μας.

Το ιδανικό φόρεμα για να δώσεις το παρών σε καλοκαιρινή παράσταση στην οποία θα παρευρεθείς, φόρεσε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Συγκεκριμένα η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου επέλεξε να φορέσει ένα maxi satin dress με τιράντες σε γαλάζια απόχρωση. Το look της ολοκλήρωσε με flat slides σε απόχρωση του λευκού.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για μια καλοκαιρινή έξοδο στο θέατρο

Το σύνολο της ηθοποιού είναι ιδανικό για special events στην πόλη λόγω του μήκους του το οποίο παρέχει άνεση αλλά και αυτή την ανάλαφρη αίσθηση που επιθυμούμε τους καλοκαιρινούς μήνες. Αναμφίβολα το γαλάζιο χρώμα στο look της χαρίζει πολλούς summerish πόντους που θέλουμε να έχουν τα summer in the city looks μας.

Extra tip: Όπως και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, καλό θα ήταν να επιλέξεις ένα ζευγάρι flat παπούτσια έτσι ώστε να σου παρέχουν άνεση και σταθερό βήμα.

Μακρύ φόρεμα σατινέ, Zara

Μακρύ φόρεμα που δένει στον αυχένα, H&M

Midi εμπριμέ φόρεμα, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ