Follow us

Από τον γάμο σου μέχρι το γραφείο και την βραδινή έξοδο | Στη νέα συλλογή της Η&Μ ανακαλύψαμε το τέλειο λευκό φόρεμα για κάθε περίσταση

Το φόρεμα - επένδυση στη συλλογή σου που μπορείς να φορέσεις σε πολλές περιστάσεις

street style Splash News / Ideal Images

Όλες οι γυναίκες αποζητούμε οι αγορές που κάνουμε να μπορούν να μας "καλύψουν" σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις και συνήθως τα κομμάτια τα οποία έχουν αυτή την ιδιότητα είναι και αυτά που θεωρούμε τις καλύτερες επενδύσεις για την γκαρνταρόμπα μας. Ιδίως εάν ένα fashion item έχει τη δυνατότητα να μπορεί να φορεθεί σε πολλά και διαφορετικά occasions αλλά και να είναι διαχρονικό τότε είναι αναμφίβολα ένα κομμάτι κλειδί για τη συλλογή μας.

Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που καθορίζουν το εάν είναι διαχρονικό ένα κομμάτι και το εάν μπορούμε να το φορέσουμε σε πολλές περιστάσεις. Αναμφίβολα το χρώμα του ρούχου είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας καθώς οι γήινες και οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι all time classic αναβαθμίζοντας έτσι την time capsule wardrobe που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε. Σαφώς τόσο το ύφασμα όσο και το ίδιο το κομμάτι παίζουν μεγάλο ρόλο.

Στην καινούργια συλλογή της Η&Μ ανακαλύψαμε το φόρεμα που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σου σε πολλές και πολύ διαφορετικές μεταξύ τους περιστάσεις. Συγκεκριμένα, το ντραπέ σατέν φόρεμα από την Η&Μ σε midi μήκος και λευκό χρώμα είναι ιδανικό εάν επιθυμείς να προσθέσεις άλλο ένα κομμάτι επένδυση στη συλλογή σου.

Μπορείς να δημιουργήσεις ένα minimal look φορώντας το εάν παντρεύεσαι με πολιτικό γάμο, να το φορέσεις στο γραφείο με ένα ζευγάρι κομψά flat σανδάλια όπως και να εντυπωσιάσεις σε μία βραδινή έξοδο είτε επιλέγοντας να το συνδυάσεις με διακριτικά αξεσουάρ και παπούτσια είτε επιλέγοντας ένα περισσότερο bold styling για ένα bold chic αποτέλεσμα.

Το φόρεμα από την Η&Μ που ξεχωρίσαμε

Από τον γάμο σου μέχρι το γραφείο και την βραδινή έξοδο | Στη νέα συλλογή της Η&Μ ανακαλύψαμε το τέλειο λευκό φόρεμα για κάθε περίσταση
Ντραπέ σατέν φόρεμα, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ