Follow us

Νατάσα Θεοδωρίδου - Χριστιάνα Μπέτα| Τα looks με λευκό top που δημιούργησαν μητέρα και κόρη είναι ιδανικά γι΄αυτή την εποχή

Και τα δύο σύνολα είναι ιδανικά για αυτή την εποχή όπως και για τον Σεπτέμβριο

Χριστιάνα Μπέτα | Τα hot κομμάτια που θα δανειζόμασταν από την γκαρνταρόμπα της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου NDP

Το λευκό χρώμα είναι αναμφίβολα ένα διαχρονικό χρώμα το οποίο μπορούμε να εντάξουμε αρμονικά στα σύνολα μας κάθε εποχή του χρόνου. Το πως όμως προσαρμόζουμε στιλιστικά το λευκό ανάλογα την εποχή που διανύουμε διαφέρει, ειδικά κατά τη θερινή περίοδο όπου οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις είναι must καθώς μας βοηθούν τόσο στο να δημιουργήσουμε καλοκαιρινά ανάλαφρα σύνολα όσο και στο να είμαστε δροσερές όσο η θερμοκρασία είναι υψηλή.

Το λευκό το καλοκαίρι πέρα από αυτά που προαναφέραμε ταιριάζει υπέροχα με τη μαυρισμένη μας επιδερμίδα. Η καλοκαιρινή αυτή bronze απόχρωση που αποκτάμε κατά τους θερινούς μήνες, και διαρκεί μέχρι και τον Σεπτέμβριο, μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε νέα σύνολα τα οποία την αναδεικνύουν όπως και να πειραματιστούμε με νέους συνδυασμούς, περισσότερο φθινοπωρινούς.

Δύο υπέροχα looks για αυτή την εποχή είδαμε να φοράνε η Νατάσα Θεοδωρίδου και η κόρη της Χριστιάνα Μπέτα. Μητέρα και κόρη έδωσαν το παρών στην έκθεση της Χριστιάνας Μπέτα στη Δημοτική Πινακοθήκη στη Μύκονο.

Συγκεκριμένα η Νατάσα Θεοδωρίδου επέλεξε να φορέσει ένα ένα λευκό tank top σε loose γραμμή το οποίο συνδύασε με μία μαύρη βερμούδα και μαύρα flat πέδιλα. Η Χριστιάνα Μπέτα για την παρουσίαση των πινάκων της επέλεξε ένα εξίσου minimal casual look το οποίο αποτελούταν από λευκό strapless top και denim παντελόνι σε ανοιχτή απόχρωση. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με πέδιλα ίδια με της μητέρας της, μαύρα flat στο ίδιο σχέδιο.

Δες τις εμφανίσεις τους παρακάτω.

Νατάσα Θεοδωρίδου - Χριστιάνα Μπέτα| Τα looks με λευκό top που δημιούργησαν μητέρα και κόρη είναι ιδανικά γι΄αυτή την εποχή

Μπλούζα με πλέξη ριμπ, H&M

Top με λινό με λάστιχο, Zara

Ριμπ τοπ με έναν ώμο, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ