Follow us

Οι μπαλαρίνες από τη Mango που θα αναβαθμίσουν τις day to night εμφανίσεις σου τον Σεπτέμβριο

Το ζευγάρι που είναι ιδανικό για τη μεταβατική περίοδο του Σεπτεμβρίου

street style Splash News / Ideal Image

Για τη μεταβατική περίοδο του Σεπτεμβρίου αναζητάμε κομμάτια τα οποία θα μπορέσουν να συνδυαστούν τόσο με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας τα οποία μπορεί να είναι καλοκαιρινά, προσαρμόζοντας τα όμως με το σωστό styling και με τις σωστές προσθήκες στη συλλογή μας μπορούμε να δημιουργήσουμε πολύ ενδιαφέροντα φθινοπωρινά σύνολα.

Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας για να ανανεωθούμε τον Σεπτέμβριο, τόσο στιλιστικά όσο και στη διάθεση μας έτσι ώστε να υποδεχθούμε τη νέα σεζόν με άλλη στιλιστική ενέργεια. Κάποια κομμάτια κλειδιά μπορούν να μας βοηθήσουν να πετύχουμε την φθινοπωρινή αίσθηση που θέλουμε να αποπνέουμε αλλά και να αισθανόμαστε. Fashion items όπως κάποια λεπτά πανωφόρια, λεπτής ύφανσης πουλόβερ, πουκάμισα, jackets όπως και παπούτσια.

Συγκεκριμένα το να επιλέξουμε ένα ζευγάρι κλειστά παπούτσια είναι ένα σήμα κατατεθέν για το ότι ήρθε το φθινόπωρο καθώς το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού, αφήνουμε τα πέλματα μας περισσότερο ελεύθερα, μία αίσθηση που αντιλαμβανόμαστε κατευθείαν όλες μόλις το πέλμα μας ''μπει'' μέσα σε ένα ζευγάρι κλειστά παπούτσια που αγκαλιάζουν το πέλμα και μας προσφέρουν μία διαφορετικού είδους άνεση και στήριξη.

Πέρα όμως από αυτά, το σωστό ζευγάρι παπούτσια μπορεί να προσθέσει στιλιστικούς πόντους στο σύνολο μας ανάλογα με την επιλογή μας. Στην Mango ανακαλύψαμε το ζευγάρι μπαλαρίνες που μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε φθινοπωρινή εμφάνιση σου τόσο το πρωί στο γραφείο όσο και στη βραδινή σου έξοδο.

Συγκεκριμένα οι nude μπαλαρίνες με στρας από την Mango είναι ιδανικές για να συνδυαστούν με minimal looks σε γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις όπως και με σύνολα με έντονα χρώματα ή εμπριμέ σχέδια, διατηρώντας το look σου κομψό και ενδιαφέρον με μία φθινοπωρινή πινελιά.

Οι μπαλαρίνες από την Mango

Οι μπαλαρίνες από τη Mango που θα αναβαθμίσουν τις day to night εμφανίσεις σου τον Σεπτέμβριο
Μπαλαρίνες στρας, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ