Follow us

Η Νάντια Ράπτη φόρεσε τη μεγαλύτερη τάση της χρονιάς και μας έδωσε την έμπνευση που χρειαζόμασταν για αυτή την εποχή

Πώς να φορέσεις την πιο hot τάση της χρονιάς

Η Νάντια Ράπτη προτείνει πώς να φορέσουμε τη μεγαλύτερη τάση της χρονιάς αυτή την εποχή Instagram

Για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 πολλές αλλά και διαφορετικές ήταν οι τάσεις που πρωταγωνίστησαν όπως και προσαρμόστηκαν στα street style looks ανάλογα με το στιλ της κάθε γυναίκας. Είδαμε το τζιν ύφασμα να παίρνει κυρίαρχο ρόλο σε κάθε εκδοχή που μπορεί να φορεθεί σε ένα σύνολο, η τάση του quiet luxury να προτιμάται από τις ενημερωμένες fashionistas για ''ήσυχα'' πολυτελή outfits όπου οι γήινες και οι ουδέτερες αποχρώσεις ξεχωρίζουν όπως και την τάση του dopamine dressing η οποία μας προτρέπει να βάλουμε τα έντονα χρώματα στην γκαρνταρόμπα μας τα οποία μαγνητίζουν το βλέμμα επάνω μας και μας ανεβάζουν τη διάθεση.

Για τη σεζόν που πέρασε είδαμε πολλά έντονα χρώματα να πρωτοστατούν όπως το cobalt blue, το lime, το κίτρινο, όλες οι αποχρώσεις του ροζ και του φούξια, που σημαντικό ρόλο έπαιξε σε αυτό το Barbiecore trend λόγω της viral ταινίας ''Barbie'', όπως και το έντονο κόκκινο. Και ενώ όλα τα έντονα χρώματα ταιριάζουν απόλυτα στη θερινή περίοδο και τη μαυρισμένη επιδερμίδα του καλοκαιριού, το έντονο κόκκινο όπως προτείνουν οι μεγάλοι οίκοι μόδας πρόκειται να μας απασχολήσει και για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023-2024. Το φλογερό, έντονο κόκκινο χρώμα δεν πρόκειται να το δούμε κυρίως σε φορέματα όπως τη σεζόν που διανύσαμε αλλά και σε παλτό, καλσόν όπως και μονοχρωματικά σύνολα.

Η Νάντια Ράπτη, συχνά μας χαρίζει έμπνευση με τα ενημερωμένα σύνολα της και σε πρόσφατη εμφάνιση της πρότεινε πώς να φορέσουμε την πιο hot τάση της σεζόν, το έντονο κόκκινο, αυτή την εποχή.

Συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα maxi φόρεμα σε έντονη κόκκινη απόχρωση το οποίο συνδύασε με flat μαύρα σανδάλια και τσαντάκι με αλυσίδα σε εκρού απόχρωση.

Δες την εμφάνιση της

Τα κόκκινα φορέματα που μπορείς να φορέσεις

Γκοφρέ φόρεμα με δέσιμο, H&M

Midi φόρεμα με βάτες, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ