Follow us

Το λευκό πουκάμισο είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στις τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο - Χειμένας 2023-24

Το λευκό πουκάμισο είναι το "tank top" του φετινού Φθινοπώρου

Το λευκό πουκάμισο είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στις τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο - Χειμένας 2023-24 Courtesy of the designers, Splash News / Ideal Images

To Anagram tank top της Loewe ήταν το κορυφαίο προϊόν στην πρόσφατη λίστα τριμήνου του Lyst και το ίδιο το brand, για πρώτη φορά στην ιστορία του, το πιο δημοφιλές ανάμεσα στη fashion κοινότητα. Η "τρέλα" με τα tank tops, ωστόσο, έχει ξεκινήσει νωρίτερα με συλλογές όπως αυτές της Bottega Veneta και της Prada που έβγαλαν από την αφάνεια το ταπεινό "φανελάκι" και το ανέδειξαν σε έμβλημα της νέας εποχής που ξεκινούσε στη μόδα: αυτή της "ήσυχης πολυτέλειας". Η μόδα της σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2023-24 πιάνει το νήμα του "quiet luxury" από την περσινή χρονιά και συνεχίζει την αφήγηση της πολυτέλειας που δεν υπερηφανεύεται εστιάζοντας σε αναβαθμισμένα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Κι όταν μιλάμε για staples, η πρώτη σκέψη που μας έρχεται στο μυαλό είναι το λευκό πουκάμισο.

Το λευκό πουκάμισο στις τάσεις της σεζόν Φ/Χ 2023-24
Το λευκό πουκάμισο είχε πάντα παρουσία στα looks της πασαρέλας περισσότερο, όμως, σαν ένας συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε κομμάτια - πρωταγωνιστές και λιγότερο σε πρώτο ρόλο το ίδιο. Φέτος, όμως, οι ρόλοι αντιστρέφονται, ή ακόμα και εξαφανίζοντας τελείως μέσα από looks όπου το λευκό πουκάμισο είναι ο αποκλειστικός πρωταγωνιστής.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ