Follow us

Μ' αυτά τα jackets που βρήκαμε στην Stradivarius θα κάνεις τις πιο ενημερωμένες εμφανίσεις του Φθινοπώρου

Τα πανωφόρια που χρειάζεσαι για επίκαιρα και stylish looks το Φθινόπωρο

Μ' αυτά τα jackets που βρήκαμε στην Stradivarius θα κάνεις τις πιο ενημερωμένες εμφανίσεις του Φθινοπώρου Splash News / Ideal Images

Πολλές και διαφορετικές είναι οι τάσεις που επικράτησαν τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι που φτάνει στο τέλος της και αρκετές από αυτές πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν και στη νέα σεζόν που υποδεχόμαστε Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 -24. Η τάση των denim, η τάση που θέλει τα έντονα χρώματα να πρωταγωνιστούν στις εμφανίσεις μας όπως το κόκκινο αλλά και η τάση της "ήσυχης πολυτέλειας" είναι κάποια από τα trends που πρόκειται να παραμείνουν στο προσκήνιο, δίνοντας μας την ευκαιρία να τα δούμε και με "άλλο μάτι", μέσω μίας φθινοπωρινής και χειμερινής γκαρνταρόμπας.

Πέρα όμως από αυτά που ήδη είδαμε και φορέσαμε οι οίκοι μόδας στις πασαρέλες όπου παρουσίασαν τις τάσεις της νέας σεζόν "έριξαν φως" και σε όλα αυτά που πρόκειται να φορεθούν το Φθινόπωρο αλλά και τον Χειμώνα του 2023 και του 2024, τα οποία μπορούμε να συνδυάσουμε με σωστό styling με τις προϋπάρχουσες τάσεις ανάλογα με το στιλ μας. Συγκεκριμένα μία τάση που πρόκειται να μας απασχολήσει τη φετινή σεζόν είναι αυτή η Bikercore τάση που έρχεται να καταρρίψει την Barbiecore mania που πρωταγωνίστησε το καλοκαίρι.

Δερμάτινα jackets και πανωφόρια παίρνουν κυρίαρχο ρόλο στην φθινοπωρινή και χειμερινή μας γκαρνταρόμπα δίνοντας μία περισσότερο ροκ πινελιά στις εμφανίσεις μας. Τα δερμάτινα jackets αποτελούν ένα διαχρονικό κομμάτι τόσο της γυναικείας όσο και της αντρικής γκαρνταρόμπας και φέτος πέρα από τη διαχρονικότητα τους προσφέρουν και μία updated νότα στις εμφανίσεις μας.

Για να εντάξεις την τάση που πρόκειται να είναι πρωταγωνιστήσει στις ενημερωμένες street style εμφανίσεις βρήκαμε 3 κομμάτια από την Stradivarius που ταιριάζουν τόσο με γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις στα looks σoυ όσο και εάν αποφασίσεις το look σου να είναι περισσότερο bold προσθέτοντας χρώμα.

Τα biker jackets από την Stradivarius

Vintage δερμάτινο τζάκετ μηχανής, Stradivarius

Κοντό ξεβαμμένο τζάκετ με όψη δέρματος, Stradivarius

Jacket με εφέ δέρματος και τσέπες, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ