Follow us

Αθηνά Οικονομάκου| Φόρεσε το look που είναι ιδανικό για χαλαρές cocktail βραδιές αυτή την εποχή

Το σύνολο που θα σου προσφέρει τη διάθεση που επιθυμείς για τις βραδινές σου εξόδους αυτή την εποχή

Αθηνά Οικονομάκου| Φόρεσε το look που είναι ιδανικό για χαλαρές cocktail nights αυτή την εποχή Instagram

Μπορεί να διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου όμως αναζητάμε μία αλλαγή στο στιλ μας αυτή την εποχή ακόμη και εάν η θερμοκρασία είναι ακόμα υψηλή αλλά και δεν έχουμε ακόμη μπει στην εποχή του φθινοπώρου. Λίγο πριν την κάθε νέα σεζόν αναζητάμε μικρές αλλαγές στις εμφανίσεις μας οι οποίες θα ανανεώσουν τη διάθεση μας στη μεταβατική περίοδο που πρόκειται να διανύσουμε.

Συγκεκριμένα αυτή την εποχή, τα ρούχα μας είναι ακόμη καλοκαιρινά, όμως με το styling που ταιριάζει στο στιλ μας και μας κάνει να αισθανόμαστε άνετα, μπορούμε να ανανεώσουμε τα looks μας δίνοντας τους έναν διαφορετικό "αέρα” που ταιριάζει με το μεταβατικό mood μας. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε είτε επιλέγοντας κομμάτια τα οποία δεν θα ήταν η πρώτη μας επιλογή κατά τη θερινή περίοδο, όπως ένα μακρύ παντελόνι, μία πουκαμίσα, ένα ανάλαφρο λινό oversized blazer, ή ένα maxi φόρεμα σε γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις το οποίο ταιριάζει περισσότερο με το φθινοπωρινό mood στο οποίο θέλουμε σιγά σιγά να "μπούμε”.

Τις βραδινές, και περισσότερο δροσερές, ώρες αυτής της εποχής είναι πιο εύκολο να πετύχουμε looks με αυτό το ύφος που επιθυμούμε. Έμπνευση για ένα από τα looks που μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτή την εποχή σε μία βραδινή μας εμφάνιση μας την έδωσε η Αθηνά Οικονομάκου. Συγκεκριμένα η Αθηνά Οικονομάκου για να απολαύσει το cocktail της στο ηλιοβασίλεμα επέλεξε να φορέσει έναν καλοκαιρινό χρωματικό συνδυασμό, φόρεσε έναν κορσέ σε λευκή απόχρωση και ένα ψηλόμεσο μακρύ παντελόνι σε γαλάζια απόχρωση.

Δες την εμφάνιση της


Άλλες ιδέες για να πάρεις έμπνευση για τις χαλαρές cocktail βραδιές αυτής της εποχής:




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ