Follow us

TikTok's new viral | Η ζακέτα που έχει γίνει ανάρπαστη καθώς μοιάζει να ανήκει σε designer's brand

Η ζακέτα που θα δώσει εύκολα luxurious πόντους στο look σου

TikTok's new viral | Η ζακέτα που έχει γίνει ανάρπαστη καθώς μοιάζει να ανήκει σε designer's brand  street style Splash News / Ideal Images

Πλέον μπορούμε όλοι να παραδεχτούμε πως σε αυτή την εποχή, πολλές από τις τάσεις που κυριαρχούν δεν προέρχονται μόνο από τις πασαρέλες αλλά και από τα trends που γίνονται viral στα social media, και συγκεκριμένα στο TikTok όπως και στο Instagram. Και όχι μόνο τάσεις αλλά και συγκεκριμένα κομμάτια αγαπημένων, και affordable, fashion brands τα οποία ξεχωρίζουν οι influencers και γίνονται αμέσως viral και πολύ συχνά out of stock.

Ευτυχώς για εμάς το νέο viral fashion item του TikTok είναι μία cardigan ζακέτα συγκεκριμένου ύφους από την Mango, την οποία μπορούμε να βρούμε σε αρκετά από τα αγαπημένα μας fashion brands. Η ζακέτα που έχει "τραβήξει” το ενδιαφέρον των fashion influencers και την προτείνουν για τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις ανταποκρίνεται στα standards της quiet luxury τάσης, και μοιάζει να ανήκει σε designer's brand. Η πλεκτή ύφανση του cardigan δίνει την εντύπωση ότι είναι κατασκευασμένο από tweed ύφασμα όπως και τα χρυσά του κουμπιά. Η κλασσική γραμμή του, δίνουν quiet luxury πόντους στην εμφάνιση σου ενώ ταυτόχρονα παρέχει την άνεση και το comfy feeling των αγαπημένων μας cardigans.


Το συγκεκριμένο item της Mango μπορεί να έγινε viral στο TikTok, όμως μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα και σε άλλα fashion brands τα οποία έχουν επίσης την νέα αγαπημένη ζακέτα της social πλατφόρμας με μικρές διαφορετικές λεπτομέρειες, ανάλογα με το ποια ταιριάζει στο στιλ σου.

Βρες παρακάτω τη ζακέτα που έχει γίνει viral στο TikTok

Ζακέτα πλεκτή τσέπες, Mango

Ζακέτα με ανάγλυφη πλέξη και χρυσοκλωστή, H&M

Πλεκτή ζακέτα με νήμα μεταλλιζέ, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ