Follow us

Φόρεσε το λευκό σου παντελόνι όπως οι πριγκίπισσες της Ισπανίας Leonor και Sofia

Ο κομψός τρόπος που συνδυάσαν το λευκό παντελόνι τους

Φόρεσε το λευκό σου παντελόνι όπως οι πριγκίπισσες της Ισπανίας Leonor και Sofia Splash News / Ideal Images

Όποιες και εάν είναι οι τάσεις της μόδας την εκάστοτε σεζόν πάντα υπάρχουν κάποια διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που μπορούν να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε διαχρονικά και κομψά σύνολα για κάθε πιθανή περίσταση αλλά και κάθε εποχή του χρόνου. Αυτά τα staples της συλλογής μας, λειτουργούν ως κομμάτια "πασπαρτού” του στιλ μας, καθώς με αυτά συνδυάζουμε τις εκάστοτε τάσεις της κάθε σεζόν που ταιριάζουν στο γούστο μας και να τις προσαρμόσουμε στις εμφανίσεις μας.

Τα staples αυτά που μας βοηθούν να έχουμε μία time capsule wardrobe συνήθως έχουν κοινά χαρακτηριστικά τα οποία είναι οι κλασσικές γραμμές τους όπως το χρώμα τους τα οποία βοηθούν εάν κινούνται στις γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας. Το λευκό χρώμα ανέκαθεν θεωρούταν όσο διαχρονικό, κομψό και κλασικό όπως και το μαύρο και είναι μία καλή εναλλακτική η οποία μας δίνει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να πειραματιστούμε και να δημιουργήσουμε φωτεινά και stylish looks.

Σε οποιοδήποτε fashion item προτιμήσουμε το λευκό χρώμα σίγουρα θα μας δικαιώσει όποια και εάν είναι η περίσταση (εκτός εάν είμαστε καλεσμένες σε γάμο!), ενώ ταιριάζει ιδανικά με όποιο χρώμα και απόχρωση της χρωματικής παλέτας επιλέξουμε να το συνδυάσουμε. Αυτή την εποχή αναμφίβολα μπορούμε να δημιουργήσουμε εξίσου ενδιαφέροντα σύνολα με ένα λευκό ρούχο στο σύνολο μας όσο και κατά τους θερινούς μήνες, βέβαια το styling ανά εποχή αλλάζει έτσι ώστε να είμαστε up to date.

Για αυτή τη μεταβατική, στιλιστικά, περίοδο του φθινοπώρου την οποία σύντομα πρόκειται να διανύσουμε, η πριγκίπισσα Leonor και η infanta Sofia της Ισπανίας, κόρες της βασίλισσας Letizia, μας έδωσαν έμπνευση για το πώς να φορέσουμε με στιλ ένα παντελόνι σε λευκό χρώμα.

Συγκεκριμένα και οι δύο αδερφές αποφάσισαν να φορέσουν σε κοινή εμφάνιση τους λευκό παντελόνι δημιουργώντας δύο παρόμοια αλλά και ταυτόχρονα διαφορετικά looks. Η πριγκίπισσα Leonor επέλεξε να φορέσει ένα λευκό denim παντελόνι σε ίσια γραμμή από την Mango το οποίο συνδύασε με γαλάζιο πουκάμισο του ισπανικού brand indi&cold και λευκά sneakers του brand Boss.

H infanta Sofia επέλεξε επίσης ένα λευκό denim παντελόνι σε ίσια γραμμή το οποίο συνδύασε με έναν περισσότερο bold τρόπο από το minimal look της πριγκίπισσας Sofia, με ένα printed crop μακρυμάνικο βαμβακερό top σε έντονη πράσινη απόχρωση ενώ και εκείνη ολοκλήρωσε το σύνολο της με λευκά sneakers Reebok.

Δες τις εμφανίσεις τους


Ένα oversized πουκάμισο σε γήινη, ουδέτερη ή σε έντονη απόχρωση είναι ένας πολύ κομψός τρόπος για να συνδυάσεις το λευκό παντελόνι σου. Εάν πάλι επιθυμείς ένα διαφορετικό ύφος τότε και ένα μακρυμάνικο crop top είναι μία πολύ κομψή και stylish επιλογή.

Straight High Ankle Jeans, H&M

Ψηλόμεσο παντελόνι cargo σε ίσια γραμμή, Zara

Παντελόνι wide leg tailoring με θηλιές στη μέση, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ