Follow us

Ο κοινός τρόπος που επέλεξαν οι fashionistas celebrities να φορέσουν την τάση που θα βλέπουμε συνέχεια τη νέα σεζόν

O πιο stylish τρόπος για να εντάξεις κι' εσύ την τάση στις εμφανίσεις σου

celebrities Instagram

Πριν την έναρξη της κάθε νέα σεζόν, εάν κάποιος είναι παρατηρητικός, θα μπορέσει να διακρίνει τις νέες τάσεις που πρόκειται να μας απασχολήσουν αλλά και θα πρωταγωνιστήσουν. Αυτό θα μπορούσαμε να πούμε πως συνέβη με το quiet luxury trend όπως και με την denim on denim τάση. Για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023-24, όλοι οι μεγάλοι οίκοι παρουσίασαν στις πασαρέλες τους το απόλυτο trend της φετινής σεζόν το οποίο ήδη έχουν ξεκινήσει και εντάσσουν στις εμφανίσεις τους οι ενημερωμένες fashion insiders.

Ο λόγος για την τάση που θέλει το έντονο κόκκινο ή αλλιώς fiery red να πρωταγωνιστεί σε κάθε item της γκαρνταρόμπας μας όπως και αξεσουάρ. Παλτό, πουκάμισα, tops, παντελόνια, φούστες, φορέματα, ολόσωμες φόρμες, καλσόν όπως και τσάντες και παπούτσια, στην πιο hot απόχρωση της φετινής σεζόν, πρόκειται να φορεθούν σε πολλά updated looks αλλά και να τα δούμε σε ποικιλία στα ράφια των αγαπημένων μας fashion brands.

Οι γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και εντάσσουν τις τάσεις με αρμονικό τρόπο στα looks τους έχουν ήδη ξεκινήσει να εντάσσουν το έντονο κόκκινο στις εμφανίσεις τους με τον πιο θηλυκό, safe αλλά και stylish τρόπο, φορώντας φορέματα σε έντονο κόκκινο χρώμα.

Συγκεκριμένα, δεν μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε τις fiery red εμφανίσεις της Dua Lipa, της Έλενας Γαλύφα όπως και της Νάντια Ράπτη, και να μας δώσουν την έμπνευση που χρειαζόμαστε για να εντάξουμε και εμείς με στιλ στην γκαρνταρόμπα μας το dopamine booster χρώμα.

Η Dua Lipa επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο φόρεμα με γιακά και cut out για να γιορτάσει τα γενέθλια της ξεχωρίζοντας.


Η Έλενα Γαλύφα επέλεξε ένα maxi φόρεμα για την βραδινή έξοδο της στις διακοπές της.

Η Νάντια Ράπτη επέλεξε ένα maxi κόκκινο φόρεμα για την απογευματινή της βόλτα στα σοκάκια της Πλάκας.


Παρακάτω 3 κόκκινα φορέματα διαφορετικού στιλ για να διαλέξεις ποιο ταιριάζει περισσότερο στο γούστο σου.

Εφαρμοστό φόρεμα με άνοιγμα, H&M

Midi φόρεμα σατινέ, Zara

Φόρεμα μάξι λουλούδια σκίσιμο, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ