Follow us

Επιστροφή στην πόλη | 3 styling tips για να κρατήσεις το vacation glow

Τρεις στιλιστικές συμβουλές για να απολαύσεις λίγο ακόμα τα καλοκαιρινά σου ρούχα.

street style Splash News / Ideal Image

Η επιστροφή στην πόλη μετά τις καλοκαιρινές διακοπές δεν είναι πάντα εύκολη, αφού σημαίνει πως το pause στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις έφτασε στο τέλος του. Ταυτόχρονα όμως, η ξεκούραση και η χαλάρωση των διακοπών μάς κάνουν να αισθανόμαστε ανανέωση για τη νέα σεζόν που ξεκινά. Αυτή η αίσθηση σε συνδυασμό με τις νέες τάσεις της μόδας που κάνουν την εμφάνισή τους στα καταστήματα μπορούν να μας φτιάξουν εκ νέου τη διάθεση.

Αφού όμως επιστρέψεις στην πόλη, δεν χρειάζεται να κλείσεις στη ντουλάπα όλα τα items που είχες μαζί σου στις διακοπές. Αντιθέτως μπορείς να σκεφτείς έξυπνα, ώστε να καταφέρεις να φορέσεις κάποια αγαπημένα σου κομμάτια ακόμα και στην πόλη, ακόμα κι αν διανύουμε τη μεταβατική περίοδο. Πώς θα τα καταφέρεις;

-1 Ένας έξυπνος τρόπος είναι να ξεκινήσεις να "διακοσμείς" στο ντύσιμό σου είτε με καλοκαιρινά αξεσουάρ που είχες μαζί σου στις διακοπές είτε με αξεσουάρ που προμηθεύτηκες από τον τόσο που επισκέφτηκες. Για παράδειγμα, το καπέλο σου μπορεί να ταιριάξει τέλεια με τα πρωινά looks που φοράς στην πόλη, ενώ κάποιο κόσμημα που αγόρασες από τον προορισμό των διακοπών σου, θα σου φέρνει αναμνήσεις κάθε φορά που το φοράς στο γραφείο, τις χαλαρές βόλτες, τη βραδινή έξοδο.

-2 Ένας επιπλέον τρόπος για να διατηρήσεις το vacation glow είναι να προσαρμόσεις τα ρούχα σου στις στιλιστικές ανάγκες της εποχής. Για παράδειγμα, το αγαπημένο σου καλοκαιρινό φόρεμα μπορεί να φορεθεί ακόμα και την πρώτη περίοδο του φθινοπώρου, δημιουργώντας layering με ένα t-shirt ή ένα πουκάμισο. Συνδύασε το είτε με sneakers είτε με loafers για ένα ακόμα πιο φθινοπωρινό αποτέλεσμα.

-3 Λίγο πριν αποθηκεύσεις τα μαγιό σου στη ντουλάπα, μπορείς να τα φορέσεις και ως τοπ. Για παράδειγμα, το μαύρο ή λευκό ολόσωμο μαγιό σου μπορεί να πάρει τη θέση ενός απλού λευκού top που φοράς στην καθημερινότητα. Συνδύασε τα με ψηλόμεσες παντελόνες ή τζιν και σακάκια ή ζακέτες και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κομψό.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ