Follow us

Η Blair Waldorf είναι πάλι επίκαιρη | Η κορυφαία τάση του φθινοπώρου που θα είχε την έγκρισή της

Η τάση που θα λάτρευε η Blair Waldorf.

Blair Waldorf Splash News / Ideal Image

Χρειάστηκαν έξι κύκλοι και 121 επεισόδια της σειράς "Gossip Girl" που προβλήθηκαν στη μικρή οθόνη από το 2007 έως το 2012 για να καταφέρει η ηρωίδα Blair Waldorf, την οποία ενσαρκώνει η Leighton Meester, να ξεδιπλώσει το στιλ της. Μπορεί να έχουν περάσει περισσότερα από δέκα χρόνια από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, ωστόσο έως και σήμερα η Blair Waldorf καταφέρνει πάντα με κάποιο τρόπο να είναι επίκαιρη.

Πιο συγκεκριμένα όμως, ρίχνοντας μία ματιά στη λίστα με τις επικρατέστερες τάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024, η προσοχή μας έπεσε σε ένα trend που θα είχε σίγουρα την έγκρισή της. Ο λόγος για την επικράτηση του κόκκινου στις τάσεις της σεζόν. Αυτό το τόσο εντυπωσιακό χρώμα που είναι συνώνυμο του πάθους και της έντασης πρωταγωνίστησε στις συλλογές των οίκων Stella McCartney, Bora Aksu, Nensi Dojaka, Christopher Kane, Bottega Veneta, The Row, Victoria Beckham, David Koma, Di Petsa, Eudon Choi, Alexander McQueen και Prada, στέλνοντας μας το μήνυμα πως φέτος σίγουρα αξίζει να "χρωματίσουμε" το ντύσιμό μας με αυτό.

Ποιοι είναι όμως οι πιο κομψοί τρόποι για να φορέσεις το κόκκινο; Η απάντηση έρχεται από την ηρωίδα της σειράς Gossip Girl, τη Blair Waldorf, η οποία έδειξε αρκετές φορές την προτίμησή της στο εν λόγω χρώμα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε τα κόκκινα καλσόν και τα preppy παλτό της στον πρώτο κύκλο της σειράς ή το iconic κόκκινο στράπλες φόρεμα που φόρεσε στο Παρίσι στη διάρκεια του τέταρτου κύκλου. Η ηρωίδα αγαπούσε το κόκκινο, προσφέροντας και σε εμάς έμπνευση για το πως μπορούμε να το φορέσουμε.

Εάν αισθάνεσαι πιο διστακτική με τα έντονα χρώματα, η επιλογή κάποιων αξεσουάρ είναι αρκετά safe. Μία τσάντα, ένα καλσόν -τα οποία είναι επίσης τάση φέτος-, ένα ζευγάρι παπούτσια, ένα μαντήλι πρόκειται να σε βοηθήσει να πετύχεις τον στόχο σου. Εναλλακτικά, ένα κόκκινο πανωφόρι όπως ένα blazer ή ακόμα και ένα παλτό πρόκειται να φέρουν αέρα ανανέωσης στο στιλ σου. Ένα φόρεμα, ένα κοστούμι ή μία midi φούστα επίσης σε κόκκινο θα κάνουν upgrade στα office looks σου.

Πώς θα φορέσεις το κόκκινο όπως η Blair Waldorf

Editor's Picks

Σακάκι τουίντ με τσέπες Mango

Διχτυωτό Καλσόν με Μοτίβο Πιε ντε Πουλ Calzedonia

Σταυρωτή καμπαρντίνα H&M

Πουκάμισο Zara

Πουλόβερ με πλέξη ριμπ H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ