Follow us

Το σημαντικότερο πανωφόρι που χρειάζεσαι για να υποδεχτείς το φθινόπωρο

Το άκρως απαραίτητο πανωφόρι του φθινοπώρου.

street style Splash News / Ideal Image

Συνήθως, μετά την επιστροφή μας στην πόλη, οι περισσότερες fashionistas είμαστε απασχολημένες με τις νέες τάσεις της μόδας. Ποιες θα πρωταγωνιστήσουν την επόμενη σεζόν, ποιες ταιριάζουν σίγουρα με την αισθητική μας και ποιες αξίζουν την προσπάθεια για πειραματισμό. Ανάμεσα στα trends όμως, υπάρχει και η ανάγκη για ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας με κάποια basic κομμάτια που συνδυάζονται εύκολα και δεν χάνουν ποτέ τη στιλιστική τους αξία. Ένα από αυτά είναι και η καμπαρντίνα, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί άνετα και ως "το πρώτο πανωφόρι που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου για το φθινόπωρο".

Η αξία της καμπαρντίνας είναι τεράστια, και όχι άδικα. Μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ, με φορέματα, φούστες, παντελόνια και κοστούμια, ενώ τα τελευταία χρόνια μπορείς να βρεις καμπαρντίνες σε κάθε πιθανή απόχρωση και υφή. Ξεκινώντας όμως τι αγορές του φθινοπώρου, εμείς σου προτείνουμε να επενδύσεις σε μία μπεζ καμπαρντίνα. Είναι κομψή και classy, ταιριάζει με διαφορετικά στιλ ντυσίματος, ενώ αναβαθμίζει ακόμα και το πιο απλό look.

Για να σε βοηθήσουμε να πετύχεις τον στόχο σου, συγκεντρώσαμε παρακάτω τις πιο κομψές καμπαρντίνες για να επιλέξεις την αγαπημένη σου.

Editor's Picks

Βαμβακερή καμπαρντίνα με γυρίσματα Mango

Βαμβακερή σερζέ καμπαρντίνα Η&Μ

Φαρδιά καμπαρντίνα Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ