Follow us

Πώς θα φορέσεις τα καλοκαιρινά ρούχα ακόμα και το φθινόπωρο

Τα tips που αξίζει να γνωρίζεις.

street style Splash News / Ideal Image

Κάποιοι ενθουσιάζονται που το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του και κάποιοι άλλοι όχι τόσο. Ως fashionistas, η περίοδος ανάμεσα στο καλοκαίρι και το φθινόπωρο, γνωστή και ως μεταβατική είναι ιδανική για να πειραματιστούμε στιλιστικά. Ο στόχος είναι να καταφέρουμε να φορέσουμε για λίγο ακόμα τα καλοκαιρινά μας ρούχα, ενώ θα προσαρμοζόμαστε τις καιρινές συνθήκες του φθινοπώρου. Πώς θα τα καταφέρουμε λοιπόν;

-1 Μία στιλιστική συμβουλή αρκετά εύκολη είναι να δημιουργήσεις layering. Για παράδειγμα, πρόσθεσε ένα πουκάμισο ή ένα t-shirt κάτω από το αγαπημένο σου καλοκαιρινό φόρεμα, ώστε να δημιουργήσεις ένα πιο φθινοπωρινό look.

-2 Η χρήση κάποιου cover-up είναι επίσης σημαντική. Ακόμα κι αν φορέσεις τοπ με σορτς, η προσθήκη μίας ζακέτας, ενός blazer ή ενός ντένιμ τζάκετ θα σε προστατεύσει από την πρώτη δροσιά του φθινοπώρου.

-3 Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για την επιλογή των παπουτσιών. Αντί να φορέσεις σανδάλια ή εσπαντρίγιες, προτίμησε να συνδυάσεις τα καλοκαιρινά φορέματα και τις φούστες σου με sneakers ή μπαλαρίνες.

-4 Ξεκίνα να φοράς επίσης περισσότερο τα αγαπημένα σου τζιν παντελόνια. Σίγουρα, το εν λόγω bottom το αποφεύγουμε την περίοδο του καλοκαιριού λόγω ζέστης, αλλά είναι άκρως απαραίτητο και ιδανικό για το φθινόπωρο. Μπορείς λοιπόν να ξεκινήσεις να το συνδυάζεις με κάποια καλοκαιρινά tops, δημιουργώντας looks για τη μεταβατική περίοδο.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ