Follow us

Νάντια Ράπτη | Το after summer look με πουκάμισο που θέλουμε να αντιγράψουμε

Το ενημερωμένο σύνολο της είναι ιδανικό για αυτή την εποχή

Νάντια Ράπτη | Το ιδανικό after summer look με πουκάμισο που θέλουμε να αντιγράψουμε Instagram

Όποτε βρισκόμαστε στα τέλη μίας σεζόν και κοντά στις αρχές μίας καινούργιας είναι λογικό και αναμενόμενο να επιθυμούμε μία αλλαγή στο στιλ, και κατά συνέπεια και στη διάθεση μας, η οποία θα σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας περιόδου. Τώρα που βρισκόμαστε ακριβώς στο τέλος του καλοκαιριού και στην αρχή του φθινοπώρου, παρόλο που η θερμοκρασία δεν έχει αλλάξει αισθητά, ακόμα επιθυμούμε αυτή την ανανέωση στο στιλ μας.

Και ενώ αυτή την εποχή δεν μπορούμε ακόμη να φορέσουμε τα φθινοπωρινά ρούχα τα οποία θέλουμε, υπάρχουν κάποια κομμάτια, χρώματα όπως και στιλιστικοί συνδυασμοί που θα μας βάλουν στο κλίμα της εποχής στην οποία βρισκόμαστε. Ένα σύνολο με πουκάμισο είναι ένας από τους πιο stylish, κομψούς όπως και safe τρόπους για να αναδείξουμε την ανανεωμένη μας φθινοπωρινή διάθεση ενώ παραμένουμε δροσερές εφόσον η θερμοκρασία το απαιτεί. Τα πουκάμισα που μπορείς να βρεις στα αγαπημένα fashion brands έχουν μεγάλη γκάμα διαφορετικών γραμμών, χρωμάτων αλλά και σχεδίων. Μπορείς να βρεις πουκάμισα σε όλες τις αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας, σε ό,τι γραμμή ταιριάζει στο στιλ και τον σωματότυπο σου όπως και σε διαφορετικά στιλ, όπως με φιόγκους, χωρίς γιακά, cropped, αμάνικα, κοντομάνικα ή με midi μανίκι.

Για να δημιουργήσουμε ένα look με πουκάμισο που ανταποκρίνεται απόλυτα στην εποχή που διανύουμε, μας χάρισε έμπνευση η Νάντια Ράπτη. Συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια σε πρόσφατη εμφάνιση της, επέλεξε να φορέσει ένα πουκάμισο με midi μανίκι στην απόχρωση της terracota το οποίο συνδύασε με μία εμπριμέ mini φούστα επίσης σε γήινες αποχρώσεις.

Δες την εμφάνιση της


Αυτό που καθιστά το look της Νάντιας Ράπτη ιδανικό για αυτή τη μεταβατική εποχή είναι καταρχάς οι γήινοι τόνοι που επέλεξε στο σύνολο της, οι οποίοι είναι σήμα κατατεθέν του φθινοπώρου, το midi μήκος του μανικιού στο πουκάμισο της το οποίο επίσης είναι ιδανικό για αυτή την εποχή όπως και το mini μήκος της φούστας της.

Επέλεξε και εσύ ένα κοντομάνικο ή πουκάμισο με midi μανίκι σε γήινους τόνους, ιδανικά μπεζ, καφέ ή terracota και ολοκλήρωσε το look σου με ένα bottom σε ουδέτερες ή γήινες αποχρώσεις και mini ή midi μήκος.

Sundazed shirt, Nadia Rapti

Πουκάμισο cropped ποπλίνα, Zara

Πουκάμισο από σύμμεικτο λινό, H&M

Πουκάμισο με τσέπη, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ