Follow us

Η Κατερίνα Παπουτσάκη με το σύνολο που μπορείς να φορέσεις σε κάθε βραδινή περίσταση αυτή την εποχή

Το άνετο και stylish look της που θέλουμε να αντιγράψουμε

MissBloom TEAM
Η Κατερίνα Παπουτσάκη με το σύνολο που μπορείς να φορέσεις σε κάθε βραδινή περίσταση αυτή την εποχή Instagram

Λίγο πριν την έναρξη της κάθε νέας σεζόν αναζητάμε τα σύνολα με τα οποία θα ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας όπως και το στιλ μας έτσι ώστε να υποδεχθούμε τη νέα εποχή με άλλη διάθεση. Μπορεί τα κομμάτια στα οποία επικεντρωνόμαστε περισσότερο να είναι αυτά τα οποία φοράμε στην καθημερινότητα μας και θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε looks για κάθε περίσταση, και οι βραδινές εμφανίσεις όμως παίζουν μεγάλο ρόλο όπως και τα κομμάτια που θα επιλέξουμε να προσθέσουμε στη συλλογή μας.

Εφόσον η θερμοκρασία ακόμη, και ίσως για κάποιο ακόμα χρονικό διάστημα, θα παραμένει σχετικά υψηλή, είναι ευκολότερο να δημιουργήσουμε βραδινά σύνολα τα οποία χαρακτηρίζονται από τη μεταβατική αυτή περίοδο λόγω των δροσερών βραδινών ωρών που τη χαρακτηρίζουν. Τις βραδινές ώρες και στα night out μας μπορούμε να φορέσουμε το πανωφόρι που τόσο επιθυμούμε ή να φορέσουμε ένα παντελόνι με μακριά μπατζάκια ακόμη και εάν το φορέσουμε με αμάνικο top και πέδιλα. Οι επιλογές που έχουμε για τις βραδινές μας εξόδους είναι αρκετές και ποικίλες ανάλογα με το στιλ μας, αναμφίβολα όμως οι περισσότερες από εμάς επιθυμούμε ό,τι και εάν φορέσουμε να είμαστε άνετες όπως και stylish.

Ένα πολύ άνετο και stylish βραδινό σύνολο επέλεξε η Κατερίνα Παπουτσάκη σε βραδινή έξοδο της και μας έδωσε έμπνευση για το πως μπορούμε να είμαστε κομψές και άνετες. Συγκεκριμένα η Κατερίνα Παπουτσάκη επέλεξε ένα twin set της σχεδιάστριας Νάντιας Ράπτη το οποίο αποτελείται από πράσινο εμπριμέ παντελόνι και ασορτί V neck πουκάμισο. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρο crop top και μαύρα άνετα flat σανδάλια.

Δες την εμφάνιση της


Get the look

Cote de fleur pants green, Nadia Rapti
Cote de fleur V neck shirt, Nadia Rapti 

Παντελόνι Tie Dye Zoe Black, Helmi
Πουκάμισο Tie Dye, Helmi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ