Follow us

Τι να φορέσεις εάν είσαι καλεσμένη σε γάμο

Το fashion inspo που χρειάζεσαι εάν είσαι καλεσμένη σε γάμο αυτή την εποχή

Τι να φορέσεις εάν είσαι καλεσμένη σε γάμο Splash News Ideal Images

Αναμφίβολα όταν βρισκόμαστε στην έναρξη μίας νέας σεζόν επιθυμούμε να έχουμε ιδέες για τις περιστάσεις της καθημερινότητας μας όσο και για τα περισσότερο ιδιαίτερα events στα οποία πρόκειται να δώσουμε το παρών. Ένας γάμος ή μία βάφτιση είναι αδιαμφισβήτητα περιστάσεις στις οποίες μας απασχολεί νωρίτερα από την ημέρα του event το τι θα φορέσουμε και ειδικότερα εάν είμαστε καλεσμένες σε έναν γάμο όπου το dress code μας έχει κάποιους περιορισμούς όπως το να μην φοράμε λευκό χρώμα.

Αυτή την εποχή, μπορεί να μοιάζει ελαφρώς δυσκολότερη η επιλογή του outfit μας λόγω της μεταβατικής περιόδου που διανύουμε, η αλήθεια όμως είναι ότι το ότι μπορούμε να συνδυάσουμε τα καλοκαιρινά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας με κάποια φθινοπωρινά, δίνοντας τους εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, μας προσφέρει περισσότερες επιλογές.

Παρακάτω βρήκαμε τα stylish looks που θα σου προσφέρουν το fashion inspo που χρειάζεσαι εάν είσαι καλεσμένη σε έναν γάμο αυτή την εποχή ή τον Σεπτέμβριο.

Επέλεξε μία maxi φούστα και συνδύασε τη με ένα ιδιαίτερο top. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα blazer εάν η θερμοκρασία το απαιτεί.

Μία λευκή maxi φούστα με ένα top σε έντονο χρώμα είναι μία stylish και επίκαιρη επιλογή.

Φόρεσε ένα maxi φόρεμα σε έντονο χρώμα και συνδύασε το με ένα λινό πουκάμισο ως πανωφόρι και flat σανδάλια για ένα άνετο look.

Ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα είναι πάντα μία καλή και safe επιλογή.

Το Barbiecore trend καλά κρατεί! Συνδύασε το ροζ ή φούξια φόρεμα σου με την 3D flower τάση της σεζόν ως αξεσουάρ για ένα ιδιαίτερο και girly look. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα σακάκι σε λευκό ή μαύρο χρώμα.

Ή ένα maxi φόρεμα σε γήινους τόνους, δηλαδή τις χαρακτηριστικές αποχρώσεις του φθινοπώρου.

Ένα κομψό twin set είναι πάντα μία καλή επιλογή εάν δυσκολεύεσαι με την επιλογή του outfit σου.

Εάν δεν μπορείς να αποφασίσεις, δημιούργησε ένα minimal black look και ολοκλήρωσε το με ένα ζευγάρι παπούτσια σε λευκή ή έντονη απόχρωση.

Φόρεσε μία ιδιαίτερη φούστα με ένα απλό top. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα blazer ή μία τουνίκ στην απόχρωση που ταιριάζει.

Εάν πρόκειται να δώσεις το παρών σε έναν περισσότερο casual γάμο τότε το τζιν παντελόνι σου συνδυασμένο με ένα pop of color είναι μία άνετη και πολύ stylish επιλογή. Επέλεξε το κόκκινο χρώμα για μία ενημερωμένη εμφάνιση.

Μπορείς επίσης να επιλέξεις ένα έντονο κόκκινο φόρεμα για μία απόλυτα ενημερωμένη εμφάνιση με τις τάσεις του φθινοπώρου,

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ