Follow us

3 ψηλοτάκουνα παπούτσια από την Zara που θα αναβαθμίσουν τα φθινοπωρινά βραδινά looks σου

Τα άνετα ψηλοτάκουνα παπούτσια που θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σου

3 ψηλοτάκουνα παπούτσια από την Zara που θα αναβαθμίσουν τα φθινοπωρινά βραδινά looks σου Splash News / Ideal Images

Η ανανέωση στο στιλ και την γκαρνταρόμπα μας από τη μια εποχή στην άλλη, στην προκειμένη από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, μπορεί να επιτευχθεί με πολλούς και διάφορους τρόπους. Αναμφίβολα όλα τα κομμάτια head to toe παίζουν τον ρόλο τους όμως κάποια θα λέγαμε πως είναι μεγαλύτερης σημασίας για το πόσο καταφέρνουν να αλλάξουν το look μας. Και δεν είναι άλλα από τα παπούτσια, τα οποία παίζουν κυρίαρχο ρόλο στη διαμόρφωση της γκαρνταρόμπας μας την κάθε εποχή. Κάθε γυναίκα που αγαπά τη μόδα γνωρίζει πως το σωστό ζευγάρι παπούτσια μπορεί να αναδείξει στον μέγιστο βαθμό ένα σύνολο μας ενώ μια λάθος επιλογή μπορεί να αποφέρει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα.

Τη φθινοπωρινή σεζόν που διανύουμε, περνάμε από τα παπούτσια που αφήνουν το πέλμα ελεύθερο στα λεγόμενα "κλειστά". Αυτή η αλλαγή και η μεταβατική περίοδος στα παπούτσια αφορά τα looks μας για πολλές και διαφορετικές περιστάσεις.

Για τις καθημερινές εμφανίσεις μας επιθυμούμε ήπια και "πασπαρτού" κομμάτια τα οποία ταιριάζουν με τα περισσότερα σύνολα μας, ενώ για τις βραδινές εμφανίσεις μας αποζητούμε ζευγάρια τα οποία θα δίνουν μια stylish και θηλυκή νότα στο outfit μας, είτε είναι flat είτε ψηλοτάκουνα.

Και ενώ μπορεί ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες να είναι μια κλασική επιλογή για να ολοκληρώσουμε το outfit μας, η γκάμα προϊόντων στα ράφια των αγαπημένων μας fashion brands μας προσφέρει την ποικιλία που χρειαζόμαστε έτσι ώστε να συνδυάζουμε άνεση με στιλ, πάντα ανάλογα με το προσωπικό μας γούστο.

Στην Zara ανακαλύψαμε τρία ζευγάρια ψηλοτάκουνα παπούτσια που καλύπτουν κάθε είδος στιλ. Το χαμηλό τακούνι τους μπορούν να σου προσφέρουν την άνεση που χρειάζεσαι ενώ τα ιδιαίτερα και stylish σχέδια τους το fashionable αποτέλεσμα που επιθυμείς στη βραδινή σου έξοδο, όποια και εάν είναι η περίσταση.

Τα ψηλοτάκουνα από την Zara

Εξώφτερνο ψηλοτάκουνο παπούτσι με δίχτυ, Zara

Ψηλοτάκουνο πέδιλο με τακούνι, Zara

Εξώφτερνο δερμάτινο παπούτσι, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ