Follow us

Πώς θα φορέσεις τη μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου σύμφωνα με τη Hailey Bieber

Η Hailey Bieber ανέδειξε την τάση της σεζόν με ένα minimal look

Πώς θα φορέσεις τη μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου σύμφωνα με τη Hailey Bieber Splash News / Ideal Images

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε μπει επίσημα στην φθινοπωρινή σεζόν και να βρισκόμαστε στη μεταβατική περίοδο όπου συνδυάζουμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα με εκείνα που θυμίζουν λίγο περισσότερο φθινόπωρο, είτε στις γραμμές τους είτε με τα γήινα χρώματα τους. Αναμφίβολα οι γυναίκες που αγαπούν τη μόδα έχουν ήδη μία ιδέα για τις τάσεις που θα επικρατήσουν τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας, που πρόκειται να διανύσουμε, ενώ παρατηρώντας τις επιλογές των fashion it girls μπορούμε να διακρίνουμε πως έχουν ήδη εντάξει στις εμφανίσεις τους τα trends που πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν.

Η τάση που έχουν ήδη δημιουργήσει σύνολα με αυτή οι ενημερωμένες fashionistas, και όπως φαίνεται θα είναι η επικρατέστερη για τη φετινή σεζόν, είναι το έντονο κόκκινο χρώμα. Το φλογερό κόκκινο ή fiery red πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε κάθε item που μπορούμε να βρούμε σε μία γυναικεία γκαρνταρόμπα όπως παλτό, σακάκια, κοστούμια, φορέματα, παντελόνια, ζακέτες και cardigans, καλσόν όπως και σε αξεσουάρ όπως παπούτσια, τσάντες, φουλάρια κλπ.

Ένα τόσο έντονο χρώμα, εάν δεν συνηθίζεις τις bold και έντονες αποχρώσεις μπορεί να σου φανεί δύσκολο να το εντάξεις στις εμφανίσεις σου. Υπάρχουν όμως πολλοί stylish τρόποι για να δημιουργήσεις ένα look με το έντονο κόκκινο χρώμα όποιο και εάν είναι το στιλ σου. Ένα φόρεμα σε έντονη κόκκινη απόχρωση το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις στα αξεσουάρ σου ή να εντάξεις ένα κόκκινο αξεσουάρ ή fashion item στο outfit σου.

Εάν πάλι σου αρέσουν οι bold εμφανίσεις μπορείς να φορέσεις ένα total red look με τον τρόπο που το φόρεσε η Hailey Bieber. Συγκεκριμένα, η Hailey Bieber επέλεξε να φορέσει ένα mini strapless φόρεμα σε έντονη κόκκινη απόχρωση το οποίο συνδύασε με κόκκινα ψηλοτάκουνα πέδιλα και κόκκινα σκουλαρίκια.

Δες την εμφάνισή της

Άλλες ιδέες για να φορέσεις με στιλ την τάση της σεζόν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ