Follow us

Ήβη Αδάμου | Το βραδινό look που δημιούργησε με ένα denim παντελόνι

Ο stylish τρόπος που φόρεσε το denim παντελόνι της αυτή την εποχή

MissBloom TEAM
Ήβη Αδάμου | Το βραδινό look που δημιούργησε με ένα denim παντελόνι Instagram

Όποια και εάν είναι η εποχή που διανύουμε,τα τζιν παντελόνια μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Κατά τους θερινούς μήνες μπορεί να μην είναι η πρώτη μας επιλογή όταν θα θελήσουμε να δημιουργήσουμε ένα δροσερό σύνολο, όμως ακόμα και το καλοκαίρι ένα τζιν παντελόνι θα υπάρχει στην ντουλάπα μας καθώς είναι αρκετές οι περιστάσεις που ενδέχεται να μας εξυπηρετήσει. Μπορεί να ταξιδεύουμε με πλοίο ή αεροπλάνο και ένα τζιν παντελόνι να μας χαρίσει την άνεση που επιθυμούμε ή ενώ βρισκόμαστε ήδη στις διακοπές μας εάν η θερμοκρασία το απαιτήσει να επιλέξουμε το denim παντελόνι μας για την βραδινή μας έξοδο.

Αναμφίβολα, οι περιστάσεις όπου επιλέγουμε το denim παντελόνι μας το καλοκαίρι είναι αρκετά λιγότερες απ' ότι όλους τους υπόλοιπους μήνες. Γι' αυτό και όσο πλησιάζουμε την εποχή του φθινοπώρου, όπου σιγά σιγά τα τζιν παντελόνια μας βγαίνουν από την ντουλάπα, δημιουργούμε με αυτά looks τα οποία θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι pre fall όπως και after summer, κι' όμως γίνεται. Συνδυάζοντας κάποια από τα καλοκαιρινά κομμάτια της συλλογής μας με εκείνα που θα προτιμούσαμε το φθινόπωρο, και ένα από αυτά είναι το denim παντελόνι μας.

Έμπνευση για το ιδανικό pre fall βραδινό σύνολο με ένα denim παντελόνι μας έδωσε η Ήβη Αδάμου σε πρόσφατη εμφάνιση της, Συγκεκριμένα, η Ήβη Αδάμου επέλεξε να φορέσει ένα ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι το οποίο συνδύασε με ένα ρομαντικό off shoulder top σε κίτρινη παστέλ απόχρωση και midi μανίκια. Το look της ολοκλήρωσε με γαλάζιο τσαντάκι και μαύρη ζώνη

Δες την εμφάνισή της

Ψηλόμεσο τζιν wide leg, Zara

Tapered Regular Jeans, H&M

Τζιν 90's με φαρδιά μπατζάκια και σκισίματα, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ