Follow us

H mini shopper bag από την Mango που ταιριάζει με κάθε φθινοπωρινό σου look και κοστίζει λιγότερο από 30€

Η ιδανική τσάντα για τις day to night εμφανίσεις σου

H mini shopper bag από την Mango που ταιριάζει με κάθε φθινοπωρινό σου look και κοστίζει λιγότερο από 30€ Splash News / Ideal Images

Για τη σεζόν του φθινοπώρου και του χειμώνα επιθυμούμε οι τσάντες που επιλέγουμε να ταιριάζουν με τα φθινοπωρινά όπως και με τα χειμερινά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας έτσι ώστε να μπορούμε να τις αξιοποιούμε κρατώντας τες, δημιουργώντας έτσι stylish σύνολα. Μία τσάντα μπορεί να ταιριάζει με τα περισσότερα φθινοπωρινά όπως και χειμερινά μας looks, εάν το χρώμα της κινείται στην χρωματική παλέτα των αποχρώσεων που φοράμε περισσότερο αυτή τη σεζόν όπως γήινες ή ουδέτερες αποχρώσεις.

Το αγαπημένο γυναικείο αξεσουάρ, έχει τη δυνατότητα να αναβαθμίσει ένα σύνολο, όπως και να το υποβαθμίσει ανάλογα με το πόσο σωστή επιλογή τσάντας αλλά και styling, θα κάνουμε. Πέρα όμως από την στιλιστική της σημασία, η τσάντα μας επιθυμούμε να καλύπτει τις ανάγκες μας για άνεση και πρακτικότητα αλλά και να έχει τον απαραίτητο διαθέσιμο χώρο για τα υπάρχοντα που χρειαζόμαστε ανάλογα με την περίσταση όπως και ανάλογα με την εποχή.

Η γκάμα επιλογών που έχουμε σε τσάντες είναι μεγάλη και καλύπτει όλα τα γούστα και στιλ. Για τις καθημερινές εμφανίσεις μας επιλέγουμε τσάντες που θα καλύπτουν τις ανάγκες της καθημερινότητας μας και θα είναι πρακτικές ενώ ταυτόχρονα θα αναβαθμίζουν τα σύνολα μας. Εάν η τσάντα που επιλέξουμε να κρατήσουμε μπορεί να μας εξυπηρετήσει τόσο για το πρωί στο γραφείο όσο και για την απογευματινή ή βραδινή βόλτα ύστερα τότε μιλάμε για μία τσάντα επένδυση στη συλλογή μας.

Την τσάντα που ταιριάζει με όλα σου τα σύνολα αυτής της σεζόν ενώ μπορείς να την κρατάς από τις πρωινές έως και τις βραδινές casual εμφανίσεις σου, βρήκαμε στη νέα συλλογή της Mango. Συγκεκριμένα, τη mini shopper bag από την Mango, μπορείς να την βρεις σε καφέ όπως και μαύρο χρώμα ενώ έχει λουριά για να την κρατάς στο χέρι όπως και ένα μακρύτερο λουρί για να μπορέσεις να την κρατήσεις στον ώμο σου ή να την φορέσεις ως cross body bag. Το ιδιαίτερο στοιχείο της είναι αναμφίβολα το χρυσό λουκέτο που τη διακοσμεί το οποίο προσδίδει μία luxury πινελιά στην ήδη κομψή γραμμή της.

Η τσάντα από την Mango

H mini shopper bag από την Mango που ταιριάζει με κάθε φθινοπωρινό σου look και κοστίζει λιγότερο από 30€
Τσάντα μίνι shopper λουκέτο, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ