Follow us

Είσαι καλεσμένη σε φθινοπωρινή βάφτιση; Η Μαρία Βοσκοπούλου προτείνει το κατάλληλο look

Το outfit της Μαρίας Βοσκοπούλου σε βάφτιση είναι ιδανικό για αυτή την εποχή

MissBloom TEAM
Είσαι καλεσμένη σε βάφτιση; Η Μαρία Βοσκοπούλου προτείνει το κατάλληλο look NDP Photo Agency

Μπορεί οι γάμοι και οι βαφτίσεις να είναι περιστάσεις που μας ενθουσιάζουν εάν είμαστε καλεσμένες, μία όμως από τις πιο κλασικές ανησυχίες, είναι η ανησυχία του look που θα επιλέξεις να φορέσεις. Το καλοκαίρι είναι αδιαμφισβήτητα η εποχή όπου λαμβάνουμε τα περισσότερα προσκλητήρια για γάμους και βαφτίσεις από γνωστούς, φίλους, συγγενείς και συνεργάτες όμως και την εποχή του φθινοπώρου και ειδικά τον Σεπτέμβριο είναι αρκετές οι προσκλήσεις που μπορεί να λάβουμε και το look που θα επιλέξουμε διαφέρει από αυτό που θα επιλέγαμε κατα τους θερινούς μήνες. Κάθε δεξίωση είναι ξεχωριστή περίσταση όπου και ένα διαφορετικού στιλ dress code απαιτείται από εμάς.

Οι επιλογές που έχουμε για να δημιουργήσουμε ένα κομψό και επίκαιρο σύνολο ως καλεσμένες είναι αρκετές, τόσο για να βρούμε ένα σύνολο το οποίο ταιριάζει στην αισθητική και το στιλ μας όσο και για να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους σύνολα για την κάθε ξεχωριστή περίσταση. Συγκεκριμένα, εάν είσαι καλεσμένη σε βάφτιση αυτή την εποχή, όσο ο καιρός ακόμα το επιτρέπει μπορείς να δημιουργήσεις ένα σύνολο που θα είναι άνετο και δροσερό, βάσει της θερμοκρασίας που επικρατεί, ενώ θα εμπεριέχει στοιχεία τα οποία θα θυμίζουν την φθινοπωρινή περίοδο την οποία επίσημα διανύουμε.

Μία πολύ καλή επιλογή outfit έκανε η Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία έδωσε το παρών στη βάφτιση του γιου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, επιλέγοντας να φορέσει ένα midi φλοράλ φόρεμα σε τόνους του ροζ και του μαύρου με λεπτομέρειες από τούλι. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρο τσαντάκι ώμου και nude ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Δες την εμφάνισή της

Είσαι καλεσμένη σε φθινοπωρινή βάφτιση; Η Μαρία Βοσκοπούλου προτείνει το κατάλληλο look

Μεσάτο φόρεμα ζακάρ, Zara

Φόρεμα με σφηκοφωλιά στο επάνω μέρος, H&M

Μίντι φόρεμα με τιράντες και φλοράλ τύπωμα, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ