Follow us

Τα πουκάμισα που θα φοράς non stop τον Σεπτέμβριο

Τα πουκάμισα που μπορείς να φορέσεις σε κάθε φθινοπωρινή περίσταση

Τα πουκάμισα που θα φοράς non stop τον Σεπτέμβριο Splash News / Ideal Images

Κάθε εποχή του χρόνου επιλέγουμε τα κομμάτια τα οποία αρμόζουν στην ανάλογη σεζόν όπως και στη θερμοκρασία. Κάποια κομμάτια – κλειδιά της γκαρνταρόμπας μας όμως είναι διαχρονικά στα χρόνια, τις εποχές όπως και τις περιστάσεις, δηλαδή μπορούμε να δημιουργούμε με αυτά σύνολα για κάθε περίσταση κάθε εποχή. Αναμφίβολα τα πουκάμισα μπαίνουν επάξια σε αυτή την κατηγορία των fashion items που μπορούμε να δείχνουμε μονίμως κομψές όπως και επίκαιρες όποτε και εάν τα επιλέξουμε.

Ειδικά στις μεταβατικές περιόδους της χρονιάς, όπως είναι το φθινόπωρο και η άνοιξη, τα πουκάμισα ενδείκνυνται ιδανικά για να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε ένα κομψό και safe σύνολο είτε πρόκειται για το πρωί στο γραφείο, την απογευματινή μας βόλτα, την βραδινή μας έξοδο ή ένα special event.

Πέρα από τη διαχρονική τους γραμμή, η ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που μπορούμε να βρούμε στην αγορά, μας διευκολύνει στο να τα συνδυάσουμε με τα περισσότερα fashion items της συλλογής μας, χαρίζοντας μας ένα stylish look. Μπορείς να συνδυάσεις ένα πουκάμισο με mini, midi ή maxi φούστα, με παντελόνι, με denim παντελόνι, με βερμούδες όπως και με σορτς.

Η γκάμα επιλογών τόσο στο styling όσο και στα διαφορετικά στιλ πουκαμίσων που βρίσκουμε στα fashion brands μας διευκολύνει έτσι ώστε να μπορούμε να φοράμε τα αγαπημένα μας πουκάμισα με διαφορετικούς συνδυασμούς αρκετά συχνά αλλάζοντας το στιλ των εμφανίσεων μας ακόμα και εάν επιλέξουμε το ίδιο bottom κομμάτι. Κάτι που μας κάνει να φοράμε ακόμη περισσότερο τα πουκάμισα αυτή την εποχή είναι το ελαφρύ ύφασμα τους όπως και η δυνατότητα να φορεθούν ως πανωφόρι.

Παρακάτω θα βρεις τα πουκάμισα τα οποία θα ανανεώσουν και θα αναβαθμίσουν το στιλ και τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις.

Πουκάμισο με σούρα στο μανίκι Off White, ALE

Πουκάμισο chambray με πιέτες και γιακά Μάο, Massimo Dutti

Κοντό μακρυμάνικο πουκάμισο από ποπλίνα με λωρίδες, Bershka

Κρουαζέ πουκάμισο από ποπλίνα, H&M

Κροπ ριγέ πουκάμισο με ασύμμετρη τσέπη, Pink Woman

Μακρύ πουκάμισο ασύμμετρο, Helmi

Πουά πουκάμισο, Zara

Σατέν κοντό πουκάμισο, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ