Follow us

Υβόννη Μπόσνιακ | Ο chic φθινοπωρινός τρόπος που φόρεσε ένα λευκό blazer σε βραδινή της έξοδο

Το minimal βραδινό look της Υβόννης Μπόσνιακ που ταιριάζει σε κάθε φθινοπωρινή περίσταση

Υβόννη Μπόσνιακ | Ο chic φθινοπωρινός τρόπος που φόρεσε ένα λευκό blazer σε βραδινή της έξοδο Instagram

Όταν διανύουμε μια μεταβατική περίοδο, όπως αυτή του φθινοπώρου, επιλέγουμε κομμάτια τα οποία πρόκειται να μας βοηθήσουν να έχουμε στιλ και άνεση ενώ ταυτόχρονα θα είναι πρακτικά και βολικά στην αλλαγή του καιρού όπως και της διάθεσης μας. Για την εποχή αυτή μπορούμε να επιλέξουμε fashion items τα οποία είναι staples της γκαρνταρόμπας μας, καθώς γνωρίζουμε ότι πρόκειται πάντα να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε μια κομψή εμφάνιση με στιλιστική "ασφάλεια” ενώ ανάλογα με το στιλ μας μπορούμε να εντάξουμε στις εμφανίσεις μας και κάποιες από τις τάσεις που πρόκειται να επικρατήσουν.

Εάν παρακολουθείς τις τάσεις της μόδας τότε σίγουρα θα γνωρίζεις για την minimal τάση "quiet luxury” που κυριάρχησε την προηγούμενη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 αλλά και πρόκειται να πρωταγωνιστήσει εξίσου και στις τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023 -24 που διανύουμε. Η μινιμαλιστική τάση της "ήσυχης πολυτελείας” χαρακτηρίζεται από διαχρονικά κομμάτια - κλειδιά κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά σε καθαρές γραμμές, ενώ οι αποχρώσεις σε γήινους ή ουδέτερους τόνους είναι απαραίτητες για να δημιουργήσουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

Οι αποχρώσεις του λευκού όπως και του μπεζ και του καμηλό είναι αποχρώσεις που μπορούν να μας διευκολύνουν ώστε να επιτύχουμε το quiet luxury στιλ στην εμφάνιση μας και οι γυναίκες που ήταν ανέκαθεν λάτρεις του minimal styling, είναι κάτι που γνωρίζουν καλά.

Η Υβόννη Μπόσνιακ, γνωστή για την προτίμηση της σε minimal outfits, δημιούργησε ένα απόλυτα φθινοπωρινό minimal look το οποίο επέλεξε σε βραδινή της έξοδο και μας ενέπνευσε για το πώς να φορέσουμε το λευκό μας blazer αυτή την εποχή, υιοθετώντας παράλληλα την quiet luxury τάση.

Η Υβόννη Μπόσνιακ επέλεξε να φορέσει ένα ανοιχτόχρωμο denim παντελόνι και να το συνδυάσει με πουκάμισο σε μπεζ απόχρωση και να ολοκληρώσει το look της με λευκό σατέν blazer και διακριτικά χρυσά σκουλαρίκια.

Δες την εμφάνισή της

Υβόννη Μπόσνιακ | Ο chic φθινοπωρινός τρόπος που φόρεσε ένα λευκό blazer σε βραδινή της έξοδο

Μονόπετο σακάκι, H&M

Blazer σε ίσια γραμμή, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ