Follow us

Τα παντελόνια που είναι ιδανικά εάν βαρέθηκες τα denim

Τα κομψά και stylish παντελόνια που μπορείς να φορέσεις εάν έχεις βαρεθεί τα denim

Τα φθινοπωρινά παντελόνια που είναι ιδανικά εάν βαρέθηκες τα denim Splash News / Ideal Images

Σίγουρα οι περισσότερες από εμάς όταν πέφτει η θερμοκρασία αποφασίζουμε να στραφούμε στα φθινοπωρινά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Αυτά αναμφίβολα απαρτίζονται από τα "κλειστά” μας παπούτσια, μακρυμάνικα tops, cardigans ή πανωφόρια όπως και παντελόνια με μακριά μπατζάκια. Στις πρώτες επιλογές μας όσον αφορά τα πρώτα παντελόνια του φθινοπώρου, είναι τα άνετα και ευκολοφόρετα denim παντελόνια μας, τα οποία έχουμε ταυτίσει με τις περισσότερες στιλιστικές μας επιλογές.

Ναι, το τζιν παντελόνι είναι σχεδόν πάντα η No1 επιλογή μας για τις καθημερινές εμφανίσεις μας και είναι αυτό που συχνότερα "βγαίνει” από την ντουλάπα μας. Άλλωστε η denim on denim τάση πρωταγωνίστησε τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι! Είναι όμως φυσικό κάποιες φορές να θέλουμε να δημιουργήσουμε διαφορετικές εμφανίσεις και με άλλου είδους- υφάσματος όπως και γραμμής -παντελόνια, για να ανανεώσουμε πρώτα πρώτα τη διάθεσή μας.

Η αλήθεια έιναι πώς όσες έχουμε συνηθίσει να "βασιζόμαστε” στιλιστικά κυρίως στα τζιν παντελόνια για τα καθημερινά μας σύνολα, μας φαίνεται λιγότερο "safe” το να επιλέξουμε ένα διαφορετικό είδος παντελονιού. Παρ' αυτά υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορούν να μας προσφέρουν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, επίσης κομψό.

Culotte, cigarette, cargo και wide leg παντελόνια είναι κάποιες από τις επιλογές που μας προσφέρουν τα αγαπημένα μας fashion brands έτσι ώστε να δημιουργήσουμε κομψές και άνετες εμφανίσεις.

Αμπιγιέ παντελόνι με ρυθμιζόμενη μέση, Stradivarius

Παντελόνι κουστουμιού carrot fit με πιέτες fil a fil, Massimo Dutti

Φαρδύ παντελόνι minimal ZW collection, Zara

Παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο, H&M

Ρυθμιζόμενο παντελόνι straight cargo, Bershka

Παντελόνα με κουφόπιετα, Helmi

Παντελόνι casual με ραφές Khaki, ALE

Παντελόνι κιλότ με πιέτες, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ