Follow us

Είσαι λάτρης του minimal styling; Οι 10 λογαριασμοί που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram

10 Instagram accounts για εσένα που λατρεύεις τον μινιμαλισμό

Είσαι λάτρης του minimal styling; Αυτοί είναι οι λογαριασμοί στο Instagram που πρέπει να ακολουθήσεις Splash News / Ideal Images

Όποιο και εάν είναι το στιλ μας, είτε παρακολουθούμε τις τάσεις της μόδας έχοντας την επιθυμία να τις εντάξουμε με κάποιο τρόπο στις εμφανίσεις μας είτε επιθυμούμε να ντυνόμαστε με βάση αποκλειστικά το δικό μας γούστο, όλες έχουμε την ανάγκη να εμπνεόμαστε από εκείνες των οποίων το στιλ συμβαδίζει με το δικό μας. Με αυτό τον τρόπο, απλά κοιτάζοντας, παίρνουμε ιδέες τις οποίες μπορεί να εντάξουμε είτε κατά προσέγγιση στις εμφανίσεις μας είτε copy paste εάν τα κομμάτια μας το επιτρέπουν.

Εάν είσαι λάτρης του minimal styling τότε το get the look από το fashion inspo σου μπορεί να είναι ευκολότερο. Αυτό συμβαίνει λόγω της απλότητας του ίδιου του ρούχου που επιλέγουν οι minimal fashionistas όσο και λόγω του απλού και less is more styling combo του outfit τους, το οποίο το καθιστά ευκολότερο να "αντιγραφεί” με κομμάτια που έχουμε ήδη στην γκαρνταρόμπα μας.

Τα χρώματα που επιλέγονται είναι επίσης υψηλής σημασίας καθώς πρωταγωνιστούν οι γήινες και οι ουδέτερες αποχρώσεις οι οποίες δεν είναι ανάγκη να ακολουθηθούν κατά γράμμα καθώς συνδυάζονται με ευκολία μεταξύ τους. Για παράδειγμα ένα total black look μπορούμε να το αντιγράψουμε με αντίστοιχα λευκά, γκρι ή καμηλό κομμάτια της συλλογής μας όπως και ένα black & white ή σε γήινους τόνους look, μπορούμε να το φέρουμε εξίσου στα μέτρα της γκαρνταρόμπας μας αλλάζοντας τα χρώματα μεταξύ bottom και top.

Εάν το στιλ που προτιμάς στην καθημερινότητα σου είναι μινιμαλιστικής φύσεως τότε αναμφίβολα θα ακολουθείς και τους αντίστοιχους λογαριασμούς στο Instagram οι οποίοι συμβαδίζουν με την αισθητική σου. Όπως και να έχει λίγη extra έμπνευση δεν έβλαψε ποτέ καμιά μας! Παρακάτω συγκεντρώσαμε τους λογαριασμούς των fashion it girls που προτιμούν την less is more αισθητική έτσι ώστε να ανανεώσεις το fashion inspo σου.


10 minimal λογαριασμοί στο Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ