Follow us

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου προτείνει πώς να φορέσεις το έντονο χρώμα τον Σεπτέμβριο

Το σύνολο της που αποδεικνύει πως μπορούμε να φορέσουμε τα έντονα χρώματα και κατά τη φθινοπωρινή περίοδο

MissBloom TEAM
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου προτείνει πώς να φορέσεις το έντονο χρώμα τον Σεπτέμβριο Instagram

Το φθινόπωρο είναι ταυτισμένο στο μυαλό των περισσότερων από εμάς με συγκεκριμένα κομμάτια όπως και με συγκεκριμένα χρώματα και αποχρώσεις. Τα κομμάτια αυτά είναι εκείνα που μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ως staples της φθινοπωρινής μας γκαρνταρόμπας όπως τα ανοιχτόχρωμα τζιν παντελόνια με μακριά μπατζάκια, οι καμπαρντίνες, τα denim jackets, τα cardigans αλλά και τα πρώτα "κλειστά” παπούτσια της σεζόν.

Πέρα από αυτά τα απαραίτητα κομμάτια της φθινοπωρινής μας συλλογής, αρκετές είναι και οι αποχρώσεις της χρωματικής παλέτας τις οποίες έχουμε ταυτισμένες με τη φθινοπωρινή σεζόν. Τα χρώματα και οι τόνοι που έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο κατά τους φθινοπωρινούς μήνες είναι κυρίως οι γήινοι όπως και οι ουδέτεροι, χωρίς βέβαια αυτό να αποκλείει το ότι μπορούμε να εντάξουμε ένα έντονο χρώμα, το οποίο θα θεωρούσαμε off season, στο σύνολο μας, φυσικά με το κατάλληλο styling. Πέρα από τα χρώματα τα οποία κυριαρχούν στις τάσεις της σεζόν του φθινοπώρου, όπως το έντονο κόκκινο, τα περισσότερα έντονα χρώματα μπορούν να εναρμονιστούν σε ένα look αυτή την εποχή αρκεί το υπόλοιπο look να κινείται σε ουδέτερους τόνους κάνοντας το κομμάτι σε έντονο χρώμα το pop of color του συνόλου μας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πώς μπορούμε να εντάξουμε ένα pop of color στο φθινοπωρινό look μας είναι η πρόσφατη εμφάνιση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου επέλεξε να συνδυάσει ένα cigarette παντελόνι σε έντονη γαλάζια απόχρωση με λευκό T-shirt και να ολοκληρώσει το look της με λευκά sneakers, λευκή τσάντα και καπέλο.

Δες την εμφάνισή της

Κομψό φαρδύ παντελόνι, H&M

Ψηλόμεσο παντελόνι, Zara

Wide leg παντελόνα με πιέτες, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ