Follow us

Μαρία Ολυμπία | Με το satin dress που είναι ιδανικό για τις φθινοπωρινές βραδινές εμφανίσεις σου

Κι' όμως μπορείς να φορέσεις το σατέν φόρεμα σου και το φθινόπωρο

Η Μαρία Ολυμπία προτείνει πως να φορέσουμε το λεοπάρ print το καλοκαίρι Instagram@olympiagreece

Όλες οι γυναίκες επιθυμούμε στις βραδινές μας εξόδους να δείχνουμε και να αισθανόμαστε όμορφες και θηλυκές όπως και να ξεχωρίζουμε με την επιλογή του συνόλου μας. Το satin dress όπου πρωταγωνίστησε στις καλοκαιρινές βραδινές μας εμφανίσεις μας έδινε τη δυνατότητα να συνδυάσουμε άνεση, glam όπως και κομψότητα. Κατά τους θερινούς μήνες, το σατέν ύφασμα το συναντήσαμε, όπως και το φορέσαμε, κυρίως σε lingerie dresses, tops αλλά και φούστες.

Το ύφασμα που όποια γυναίκα και να το έχει δοκιμάσει το έχει λατρέψει, επειδή χαρίζει στο σώμα άνεση κινήσεων, απαλή και ανάλαφρη αίσθηση, glam feeling όπως και θηλυκότητα μπορεί να μας χαρίσει ένα αλάνθαστο όπως και στιλιστικά safe βραδινό look.

Διανύοντας τη φθινοπωρινή σεζόν της χρονιάς ένα lingerie dress μπορεί ακόμα να μας χαρίσει ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα για την βραδινή μας έξοδο φορώντας ένα πανωφόρι, όπως ένα blazer. Σε περίπτωση όμως που επιθυμούμε να μην φορέσουμε πανωφόρι έτσι ώστε το σατέν φόρεμα που επιλέξαμε να αναδειχθεί, όπως του αξίζει, τότε μπορούμε να φορέσουμε ένα σατέν φόρεμα το οποίο ενδείκνυται για αυτή την εποχή.

Την έμπνευση για να δημιουργήσουμε ένα φθινοπωρινό night out look με ένα satin dress μας την έδωσε η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ. Συγκεκριμένα, η Μαρία Ολυμπία επέλεξε να φορέσει στην βραδινή της έξοδο ένα midi one shoulder satin φόρεμα το οποίο συνδύασε με λευκές pointy γόβες.

Δες την εμφάνισή της


Ένα one shoulder σατέν φόρεμα, όπως και ένα με midi μανίκια ή μακριά όπως και σεμιζιέ, είναι το ιδανικό φόρεμα για να φορέσεις με απόλυτα επίκαιρο τρόπο το ανάλαφρο ύφασμα κατά τη φθινοπωρινή περίοδο.

Get the look

Φόρεμα με έναν ώμο και κρόσσια, H&M

Φόρεμα σατινέ ντραπέ, Zara

Κόντο φόρεμα σατέν σεμιζιέ, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ